Ha lenne (vagy van) egy 15 éves lányod, meddig maradhatna kint éjjel, hány óráig?
Én simán kint lehettem reggelig. Nem szabadott volna, nagyon veszélyes dolgokba keveredtem.
Szüleim jófejnek akartak tűnni (közben anyám otthon reszketett, nem mert tudott aludni, amíg haza nem értem)...
15 évvel ezelőtt voltam 15 éves (basszus )
Ilyenkor addig voltam kint amíg akartam , viszont diakmelon dolgoztam egy gyárban reggeli műszakban ami 6 kor kezdődött. Oda akkor is be kellett érnem ha egész éjjel nem aludtam:D
"meddig maradhatna kint éjjel"
Feltételezem nem arra gondolsz, hogy kinn az utcán, hanem arra, hogy ha elmegy szórakozni, meddig maradhat ki. Háááát, 15 éves, szerintem a 23 óra bőven elég, és természetesen csak a korosztályának megfelelő helyen. Ha pedig este nem biztonságos mászkálnia, akkor el is mennék ekkorra érte.
Nevelt lányom 15.
Iskola időben fél 8-ra kell hazajönnie a 14 éves fiammal együtt. Hétvégén és nyári szünetben max 9-re.
A kislánynak ha van osztálytársánál buli és ott alszanak, ott nyilván ismerjük a szülőket, tudjuk, hol van, akkor másnap megyünk érte.
10 éve voltam 15.
Gimi első félévében este 11 volt a maximum, az is hétvégén.
Utána tavasszal már éjfél és hajnal 1.
11. osztálytól pedig nem volt megszabva. Annyit kértek, hogy azért 1-2 sms-t küldjek, hogy hová megyünk, kikkel vagyok. Taxipénz pedig mindig volt nálam.
Igen, ittunk és cigarettáztunk is. Ettől senki nem lett lecsúszott a társaságban. Mindenki egyetemet végzett, többet külföldön csinálják a Phd képzésüket vagy ott helyezkedtek el. Belőlem orvos lett a nagy züllések után. :)
Szóval felesleges általánosítani, hogy aki este 9-re nincs az ágyában gimnazistaként, hétvégén, az semmire nem fogja vinni az életben. Nem ezen múlik.
Nyàriszünetben 9-9:30
Amúgy 8-ra legkésőbb otthon legyen, ha kész a tanulàs koràbban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!