Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti hogy éreznétek...

Szülők, ti hogy éreznétek magatok a szolnoki Palacsintagirl szüleinek helyében?

Figyelt kérdés
Apák,anyák véleménye is jöhet, de apák előnyben.
2022. júl. 18. 09:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Már elfelejtetted milyen volt tinilánynak lenni

Hát b+, szerintem sokunknat nem dugtak meg a bodzásban, 2 perc múlva eltűnő pasasok... XD

2022. júl. 18. 10:26
 12/25 anonim ***** válasza:
24%

10. Nem, akkor szokott előjönni, ha valaki direkt nem akarja megérteni, amit írok és kiforgatja a szavaim. A mucit kifejezetten azokra az emberekre használom, akinek az értelmi szintje nem éri el, hogy vitázni tudjunk. Nem azért nem írok több érvet mert nincs, hanem mert úgy sem akarod vagy tudod megérteni. Innentől beszélgess mással kérlek.

11. Neked is szól, nem ezt mondtam. Engem sem dugtak meg, én is mindig tudtam nemet mondani. De én egy kifejezetten csinos és népszerű lány voltam, mindig tudtam válogatni a fiúk között (erre nem büszke vagyok, mert már rég nem vagyok csinos, fiatal lány, hanem a kontextus miatt). De bele tudom képzelni magam annak a csúnyácska lány helyébe aki el sem merte hinni, hogy egy számára ekkora sztár őt akarja. Persze, jöhettek azzal, hogy csak lukat akart, ez így van, de én a lány szemszögéről beszélek. Még egyszer, nem gondolom, hogy szuper dolgot tett, de ő senkit nem bántott, ellentétben a fiúval mégis az ő fejét követelik. Üdv 2022-ben, ahol a slut shaming még mindig menő.

2022. júl. 18. 10:40
 13/25 A kérdező kommentje:

"Nem védte meg a nyilvánosság előtt"

Igen, a csaj is ezt szajkózza, ami az ő értelmi képességeit tükrözi, de egy szülőknek szánt kérdés alatt olvasni nagyon furcsa, bár nem hiszem, hogy ezt egy szülő irta volna.

"Nem védte meg"

1.Mégis mitől kéne megvédeni, hiszen amit mondanak és írnak róla, az mind igaz. Megdugták egy toi toi budi mögött, ezen nincs mit szépíteni.

2.Hogy lovagiasságot vár el egy olyan sráctól aki 10 perc beszélgetés után levarrta az utcán ehy budi mögött szintén tükrözi, hogy nem a legélesebb kés a fiókban(ahogy azok sem akik ezt szintén elvárnak Azariahtól). Kb.minden fellépése után megdug 1-2 ilyen buta libát, miért pont Palacsintagirl-t támogatná? És miben?

És most nem a fiú szüleiről szólt a kérdés. Nyilván csak azt lehet elvinni a toi toi mögé, aki megy. Palacsintagirl pedig azt mondta hogy nem bánja a nyilvános dugást, hanem azt érzi kihasználásnak, hogy nem védte meg a srác.

Persze a szülőknek is van saruk abban hogy nem világosították fel Palacsintagirt arról hogy mi a különbség a romantika és a budi mögött dugás között.

A vitátokat folytathatnátok privátban, ide pedig irhatnának szülök, akiknek hasonló korú lányaik vannak, főleg apák.

2022. júl. 18. 11:48
 14/25 Andizsuzsi ***** válasza:
94%

"A vitátokat folytathatnátok privátban, ide pedig irhatnának szülök, akiknek hasonló korú lányaik vannak, főleg apák."

Én a vitát privátban sem kívánom folytatni, leírtam, amit ezzel kapcsolatban gondolok. Amúgy nekem hasonló korú fiaim vannak, ismerem a véleményüket úgy általában is és ezzel a konkrét esettel kapcsolatban is. Ha lányok lennének, akkor is hasonló lenne a véleményem.

Amúgy belegondoltam a szülők helyzetébe, amikor arra mentek be a munkahelyükre, hogy jobb esetben csak összesúgnak a hátuk mögött, rosszabb esetben közlik velük, hogy láttam a lányodat dugni a neten. Elsüllyedtem volna valószínűleg ott helyben. (Gondolom édesanyja is így gondolja, mert állítólag hetekig nem beszélt a gyermekkel a történtek után. Nyilván nem ez a jó megoldás, de meg tudom érteni.)

2022. júl. 18. 12:18
 15/25 A kérdező kommentje:
De engem most azok érdekelnek akik lányaik vannak, és a lányos oldalról írnak, te pedig szétoffoltad a kérdést. Ha meg nem kívánod folytatni a vitát, akkor ide se írj többet, további irreleváns hülyeségeidet privátban intézd, köszi.
2022. júl. 18. 12:32
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Engem jobban elkeserítene, hogy nem ismeri a trombózis szó jelentését. Hatalmas égés.. nagyobb mint a szex a toi-toi mellett..
2022. júl. 18. 12:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a srác, vagy a videó készítői szülei helyében mit gondolnék, azt hagyjuk, nem ez a kérdés.

A toi toi eset miatt nem szégyenelném magamat szülőként, pláne, hogy nem tudta, hogy a srácnak van csaja. Megesik az ilyen, ki nem csinált hülyeségeket fiatal korában? Nyilván mindenkinél más a határ. Három emberre tartozik az eset, a csajra, akit megkuffantottak, a csávóra, aki megkuffantotta, meg a csávó csajára, aki meg lett csalva. Az viszont, hogy magánügyből akar hírnevet hajhászni, közhelyeket, hülyeségeket dumál videókba, interjúba, játssza a nagy tapasztalt bölcset, csak mert a budi mögött meg khm, na az elég gáz. Nagykorú, szóval nyilván nem tilthatom meg, csak felhívnám a figyelmét arra, hogy abból, amit csinál nem feltétlen fog neki jó származni. Innentől az ő döntése, a mi kapcsolatunkon nem változtat szerintem.

2022. júl. 18. 12:58
 18/25 anonim ***** válasza:
5%
15. Akkor ne írj ki kérdést, ha nem viseled el a válaszokat!
2022. júl. 18. 12:58
 19/25 A kérdező kommentje:
18, A kérdésre kell válaszolni, nem félrebeszélni!
2022. júl. 18. 13:00
 20/25 anonim ***** válasza:
24%
Kell? Ki vagy te, hogy megmond mit kell meg mi nem kell? Véleményt vártál, nem azt, hogy körülrajongják a barom kérdésed. Ha nem tetszenek a válaszok, foglalkozz saját magaddal, ne egy toitoi wc-s kislánnyal. Lehet téged a toitoi mögött sem tolnak meg, azért vagy ilyen tapló.
2022. júl. 18. 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!