Milyen programra vinnétek egy 14 éves fiút Budapesten?
Figyelt kérdés
Ami nem opció már: mozi, állatkert, Csopa2022. júl. 12. 12:59
2/11 anonim válasza:
Budapesti ? Amúgy en imádtam a hadtörténeti múzeumot meg a mezőgazdaságit is. Illetve nem tudom lehet e még csónakázni a Városligetbe, Tropikárium is kilőve? Illetve ha jó idő van akkor palatinus strand. Valamilyen szabaduló szoba esetleg ?
3/11 anonim válasza:
Ezen kívűl gellért hegy, halászbástya, libegő, Guckler Károly-kilátó, bkv hajó, Kaán károly kilátó attól függ kinti vagy benti programot kerestek illetve a varos ligetbe van egy óriási játszótér még 26 éves fejjel is bementem volna szívesen, de arról nem tudok nyilatkozni mert csak láttam
4/11 anonim válasza:
Trambulin park, VR Park, bowling, gokart, ha szereti a cicákat akkor Cat Caffe
5/11 anonim válasza:
+1 pont a Virtual Reality Parkra (és a trambulin parkra is). Hatalmas élmény 👍🏻
6/11 anonim válasza:
Szerintem is ha tipik tini, akkor trambulinpark, strand, VR, szabadulószoba, lézerharc, vagy ha művészlélek, akkor múzeum, koncert, színház, ha meg természetkedvelő, akkor kirándulás valamelyik kilátóhoz.
8/11 anonim válasza:
Szabadulószoba, vagy amit még én szerettem a terror háza
9/11 anonim válasza:
Indoor minigolf, harry potter kavezo
10/11 anonim válasza:
Gellérthegyen sajnos a Citadella régóta körbe van kerítve, nem lehet felmenni, mert felújítáják.
Viszont ott a barlangkórház, az engem is érdekelne, szerintem egy 14 éves fiút is. Nyilván a trambulinpark és a gokart után:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!