Budapesten mit érdemes megnéznie egy 14 éves lánynak?
A helyesírásra már nem is mondok semmit...
Sétáljatok a Városligetben, nézzétek meg a Terror Házát, sétáljatok át a Lánchídon, van hajó ami a pesti és a budai part között jár, Láthatatlan kiállítás, Margitszigeten brigóhintózni, Budai várban sok múzeum van- nézzétek meg azokat is vagy csak sétáljatok.
Rengeteg dolog van, amit meg lehet nézni.
Van egy új városnéző útvonal Budapesten. Ez egy kétéltű busz ami végig megy a belvárosban majd a Hősök tere után a XII. kerületben belehuppan a Dunába és ott megy egy kanyart. Kicsit drága de szerintem megér.
Vagy János hegyi kilátó de libegővel mentek fel és le. Moszkva térről a 61-es villamossal Budagyöngyéig ott a 291-es busszal a Zugligetig kell menni. Az is egy szép túra.
Pláza? Ne nevettess... ki a franc menne oda? Azt mindenki tud nézni, nem csak Pesten.
1
14:15-Csodák Palotája sz@r.Oda ne vidd őt,mert nagyon fog unatkozni,tudom mert én is voltam ott és nem tetszett,se nekem se a barátnőimnek.A többi ötlet jó. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!