Az szüleim abszolút ellenzik, hogy 16 évesen igyak, bulikba járjak, szerintem meg ilyen idősen már lehet...mi a véleményetek erről?
3
"hanem törvény, hogy 18 év alatt alkoholt fogyasztani tilos"
Idézd légyszíves az ide vonatkozó törvényt a megfelelő paragrafus megjelölésével.
"Nyilván nem akarják, hogy bűnöző legyél."
Bűnöző😂
Németországban 16 évesen már vehet sört a boltban, nyilván egy olyan kultúráról beszélünk, ahol ettől minden fiatalkorú bűnözővé válik, gratulálok.
Bulikba járást 16 évesen én abszolút pártolom. De! Nyilván nem bárhova, bármikor és bármeddig. Az alkohol pedig onnantól,érdekel, ha látom a gyereken, hogy ivott. Nem vagyok h@lye, tudom hogy ebben a korban már van alkohol a bulikban, de nem mindegy hogy milyen gyakran és mennyi.
Az, hogy nekem kell finanszírozni egy 16 éves szórakozását, az normális. Amikor vállaltam nem csak annyit vállaltam, hogy 18 évig kap kaját meg van fűtés a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!