Az szerintetek normális, hogy anyám kiakad azon, hogy letöröltem facebookon az ismerőseim közül?
Figyelt kérdés
Letöröltem, mert ha mondjuk szívet küldtem valakinek például, akkor másnapra az egész város tudta, hogy azzal a csajjal akarok kikezdeni, holott ez csak egy baráti szív volt. És képes ezért hisztizni, és elverni. Mi a véleményetek? 14/ F2010. szept. 20. 21:15
11/12 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát: egyszer kiakad, de ha nem veszed vissza és nem tudja meg a jelszavadat, akkor legalább az életed ebbe a területébe nem tud beleszólni teljesen feleslegesen.
12/12 anonim válasza:
Csak egy jó tanács: vedd vissza az ismerőseid közé, attól megnyugszik. És ezentúl ha szíveket meg bármi olyat akarsz küldeni másoknak (vagy csak közzétenni valami gondolatot), amiknél nem szeretnéd, ha anyukád látná, akkor szimplán a közzétételkor állítsd be, hogy ő ne lássa vagy csak az lássa, akinek küldöd (mivel névre szólóan be lehet állítani mindkét verziót). Remélem ez megoldja a problémád! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!