Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az szerintetek normális, hogy...

Az szerintetek normális, hogy anyám kiakad azon, hogy letöröltem facebookon az ismerőseim közül?

Figyelt kérdés
Letöröltem, mert ha mondjuk szívet küldtem valakinek például, akkor másnapra az egész város tudta, hogy azzal a csajjal akarok kikezdeni, holott ez csak egy baráti szív volt. És képes ezért hisztizni, és elverni. Mi a véleményetek? 14/ F
2010. szept. 20. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát: egyszer kiakad, de ha nem veszed vissza és nem tudja meg a jelszavadat, akkor legalább az életed ebbe a területébe nem tud beleszólni teljesen feleslegesen.
2010. szept. 22. 09:59
 12/12 anonim válasza:
Csak egy jó tanács: vedd vissza az ismerőseid közé, attól megnyugszik. És ezentúl ha szíveket meg bármi olyat akarsz küldeni másoknak (vagy csak közzétenni valami gondolatot), amiknél nem szeretnéd, ha anyukád látná, akkor szimplán a közzétételkor állítsd be, hogy ő ne lássa vagy csak az lássa, akinek küldöd (mivel névre szólóan be lehet állítani mindkét verziót). Remélem ez megoldja a problémád! :)
2010. szept. 29. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!