Az szerintetek normális, hogy anyám kiakad azon, hogy letöröltem facebookon az ismerőseim közül?
ha lenne egy kis tapintata tudná jól hogy kamaszodsz és ez a velejárója. Ilyenkor az ember az szeretné ha a szülei levegők lennének még ha egyébként tök normálisak is:-)
egy 33 éves anyuka
Hát...elmagyarázhattad volna neki,inkább,hogy ez a give hearts egy alkalmazás,és hogy ő is küldözgethet sziveket,meg biztos neki is küldtek már....akkor vele is kiakarnak kezdeni...pl a csajok is?
És nem kellett volna kitörölni.Én anyám is kiakadt volna,ha szó nélkül törlöm...
Mondjuk neki meg nem kell hisztizni,elverni meg főleg nem.Főleg,hogy fiú vagy és már 14éves.Engem is vert anyám régebben,de mostanra már ha nagy veszekedés van és akár csak ha felemeli a kezét,akkor elkezdek ordítani,hogy nehogy megmerjen ütni.Oké...nem a legjobb megoldás,de...sajnos volt emiatt egy pánikrohamom is,és azóta nem is fenyegetőzik ^^
Fiú létedre szíveket küldözgetsz?
Remélem legalább srácoknak, úgy érthető lenne a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!