Szerintetek elkényeztetett vagyok?
Vázolom a helyzetet:
-Anyám 350.000 Ft-ot keres havonta
-Apám 400.000 Ft-ot
-hetente kapok ruhát (pólót nadrágot)
-A zsebpénzem havonta 15-20.000 Ft körül mozog
-Naponta a zsebpénzen felül kapok 1500 Ft-ot
-A suliban mindenki azt mondja, hogy elkényeztetett vagyok
Pedig én nem viselkedem úgy, egyik oszt. társam sem tud a szüleim keresetéről
Köszi a válaszokat
Na figyelj csak ide, szerinted ha leírod, hogy anyuci meg apuci mennyit keres, akkor nekünk mégis honnan a fészkes fenéből kellene tudnunk, hogy milyen a JELLEMED? De azt még most se értem minek kell minden héten új ruhát venni...Na mindegy. Viszont ha már többen elkényeztetettnek tartanak, lehet benne valami. De mi ENNYIBŐL nem tudjuk megállapítani.
15/L
Nem attól függ,hogy elkényeztetett vagy-e,hogy mennyi a zsebpénzed meg a szüleid keresete.
Amúgy meg örülj,hogy ilyen jól éltek,mert mi 100.000ft-ból jövünk ki havonta....
Nem biztos, hogy elkényeztetett vagy, de az igen, hogy kérkedsz.
Nem lett volna elég, ha azt írod ki, hogy a szüleid egész jól keresnek, havonta több mint fél milliót?
Meg ha azt mondod, hogy a zsebénzed is elég nagy, több mint 10ezer ft?
Tudod, én sem élek rosszul, bár anyuék kevesebbet keresnek a szüleidnél, de mi "csak" 3an vagyunk.
De ha te tudod, hogy nem vagy elkényeztetve, akkor sz.rd le mit mondanak a többiek!
És KÉRLEK!! Ne kérkedj!
13/L
Azt is visszaszoktam adni és most beszéltem anyuval azt mondta, hogy ne fog adni csak havi 2000 Ft-ot.
És nem kapok minden héten ruhát =)))))
Köszi a válaszokat én tényleg nem kérkedni akartam, csak azért írtam le ezeket, hogy így könnyebb legyen megítélni:))
Az hogy tudjuk a szüleid mennyit keresnek ettől még nem ismerünk nem tudjuk milyen vagy.Azt neked kell tudnod hogy el vagy-e kényeztetve ne idegenektől kérdezd.Ha tudod magadról hogy nem akkor meg ne törödj a beszolásokkal mert gondolom csak azért mondják mert irigyek rád.Én is lehet hogy az lennék pedig énis mindent megkapok ami csak kell de azért nem ennyire xD Na mind1 a lényeg az hogy ezt neked kell tudni és te ne mondd el senkinek h menyit keresnek a szüleid.Itt az elkényeztetett max a nővéred lehet... :)
13/L
Apám - 1.000.000 havonta
Anyám - nem keres
Nevelőapám - 250.000 havonta
Ruha, laptop, tv stb megvan.
Ápolom a beteg öcsémet. Jeles tanuló vagyok.
Nincsenek barátaim. Jahh és még meleg is vagyok.
A pénz így már nem igazán számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!