Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért akar egy kiskamasz lány...

Miért akar egy kiskamasz lány tangát hordani?

Figyelt kérdés

Nemrég volt itt egy tangás kérdés, az ihlette az én kérdésemet.

Felmerült bennem, hogy tulajdonképpen mi értelme van a tangának, miért akarja azt hordani egy kiskamasz.

Nem látja senki, és a baktériumok melegágya, ráadásul kényelmetlen is (már akinek..)

Mi a motiváció ebben az esetben?

2022. jún. 16. 16:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

Wc használat után mosdani kell.

Igen, kell, de megnézném, ezt hogy abszolválod pl munkahelyen, vagy vendégségben, vagy akárhol.

Bocsi, hazaugrok fürdeni vagy mi?

2022. jún. 17. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:
25%
21. Jaj ne már. Hányszor mész el trónolni vendégségben? :D
2022. jún. 17. 17:24
 23/25 anonim ***** válasza:
35%

Mi pl anyáméknál miért ne mennél el??

Most hiába erőlködsz, akkor is hülyeséget írtál.

De akkor pl a munkahelyen hogy mész el zuhanyozni?🤣

2022. jún. 17. 17:26
 24/25 anonim ***** válasza:
25%

23. Tehát a wc-t megküldöd a muternál de uram irgalmazz, hogy a seggedet megmosd :D

Amúgy nem erőlködök, eddig nem is velem vitáztál csak ez nagyon vicces volt, hogy úgy csinálsz, mintha mindenhova leraknál egy csomagot, csak otthon nem. Egyébként ha annyira nem tudnám türtőztetni magam (ami nekem olyan 2-3 éves korom óta sikerül, nem tudom te hogy vagy vele) mindig van nálam nedves törlőkendő, ami nem olyan mintha rendesen tisztálkodnék, de biztosan jobb mint a száraz wc-papír. Nem tudom, szerintem ez tök alap 🤷‍♀️

2022. jún. 17. 17:38
 25/25 anonim ***** válasza:
75%

Én ha anyamnal vendegeskedek és ott alszom akkor fürdök is reggel is WC után

Napkozben nem szoktam wcre menni

Ha szokoevente de akkor nedves törlőkendő

Mert te behuzod a csokis hatsodba a hófehér tangát?

2022. jún. 17. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!