Miért akar egy kiskamasz lány tangát hordani?
Nemrég volt itt egy tangás kérdés, az ihlette az én kérdésemet.
Felmerült bennem, hogy tulajdonképpen mi értelme van a tangának, miért akarja azt hordani egy kiskamasz.
Nem látja senki, és a baktériumok melegágya, ráadásul kényelmetlen is (már akinek..)
Mi a motiváció ebben az esetben?
Divatból nyilván.
Én sem értem, nekem szörnyű kényelmetlen. Ahova edzésre járok, a nők fele tangát hord, és nemcsak a fiatalok. De semmi közöm hozzá.
Hordok tangát, bár annak célja van ;)
Viszont akárkit megkérdezek, senki nem tudja megindokolni, hogy miért hordja, még egy felnőtt nő sem.
Szokták azt a tévhitet skandálni, hogy strandra pl azért, hogy egyenletesen barnuljanak, pedig ez egy óriási hülyeség, tangában is lesznek foltok... az egyenletes, igényes barnulásra ott van a nudista strand, aminek a tévhitekkel ellentétben nincs szexuális töltete, nyugodtan ki lehet próbálni.
Engem zavar ha látszik a bugyi vonal a szoknyán vagy vékonyabb nadrágon. Ez elkerülhető tangával. Illetve kevésbé csúszkál, mint a telik. Ennyi.
A kamasz pedig kíváncsi, kísérletező. Nekem is izgi volt az első tangám. Pedig csak egy ruha darab..
Amikor én voltam kistini már nyolcadikba tesi előtt az öltözőben ment ezen a téma, és dedos voltál ha nem tagad volt.
Szóval én ezert kezdtem el tangat hordani, mert majmolni akartam a többieket.
-Nem sért a bugyi varrása a fenéken az órákon át tartó faszéken üléstől az iskolában.
-A vékonyabb nadrágon nem üt át a körvonala.
-Nem a baktériumok melegágya. Ugyanúgy csak egy darab textil a 2 láb között.
-Nem kényelmetlen, ha nem 2 mérettel kisebbel veszel...
Amúgy a "Nem látja senki" érvet nem értem. Pont az a lényege, hogy nem látszik át a ruhán, mint sokszor a bugyi. Ez meg egy pozitív érv.
Vagy te arra gondolsz, hogy az ellenkező nem nem látja huncut megközelítésben? A bugyit se. Szóval akkor az is tök felesleges. Miért is adunk bugyit a gyerekekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!