Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért akar egy kiskamasz lány...

Miért akar egy kiskamasz lány tangát hordani?

Figyelt kérdés

Nemrég volt itt egy tangás kérdés, az ihlette az én kérdésemet.

Felmerült bennem, hogy tulajdonképpen mi értelme van a tangának, miért akarja azt hordani egy kiskamasz.

Nem látja senki, és a baktériumok melegágya, ráadásul kényelmetlen is (már akinek..)

Mi a motiváció ebben az esetben?

2022. jún. 16. 16:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%
A bugyinak látszik a vonala. Nem a baktérium melegágya, ez gyakori tévhit és van akinek kényelmetlen, van akinek nem. Ha nem akarsz ne hordjál, senki nem kényszerít rá. Mindenki más is had döntse el milyen fehérneműt hord, ha kiskamasz, ha felnőtt nő.
2022. jún. 16. 16:56
 2/25 anonim ***** válasza:
74%

Divatból nyilván.

Én sem értem, nekem szörnyű kényelmetlen. Ahova edzésre járok, a nők fele tangát hord, és nemcsak a fiatalok. De semmi közöm hozzá.

2022. jún. 16. 17:01
 3/25 A kérdező kommentje:

Hordok tangát, bár annak célja van ;)

Viszont akárkit megkérdezek, senki nem tudja megindokolni, hogy miért hordja, még egy felnőtt nő sem.

Szokták azt a tévhitet skandálni, hogy strandra pl azért, hogy egyenletesen barnuljanak, pedig ez egy óriási hülyeség, tangában is lesznek foltok... az egyenletes, igényes barnulásra ott van a nudista strand, aminek a tévhitekkel ellentétben nincs szexuális töltete, nyugodtan ki lehet próbálni.

2022. jún. 16. 17:01
 4/25 anonim ***** válasza:
63%

Engem zavar ha látszik a bugyi vonal a szoknyán vagy vékonyabb nadrágon. Ez elkerülhető tangával. Illetve kevésbé csúszkál, mint a telik. Ennyi.

A kamasz pedig kíváncsi, kísérletező. Nekem is izgi volt az első tangám. Pedig csak egy ruha darab..

2022. jún. 16. 17:05
 5/25 A kérdező kommentje:
Amúgy vannak varrat nélküli bugyik is
2022. jún. 16. 17:07
 6/25 anonim ***** válasza:
56%
Én most vagyok 41 és olyan 30 valahány éves koromtól normál bugyit hordok, de kb. 14-töl 30-ig tangát hordtam. Az okom: nagyon kidörzsölte a bugyi vonala a börömet a combhajlatban és ekcémás lett, a tanga nem ér oda, így kényelmesebb volt. De most már én is rohadt kényelmetlennek érzem a tangát, az ekcéma pedig eltűnt szerencsére a combomról.
2022. jún. 16. 17:16
 7/25 anonim ***** válasza:
36%
Nem szeretem ha látszik a buhyi vonala meg állandóan a seggemből kell kiszedni. Igen a tanga is ott van, de wz nem zavaró
2022. jún. 16. 17:42
 8/25 anonim ***** válasza:
44%

Amikor én voltam kistini már nyolcadikba tesi előtt az öltözőben ment ezen a téma, és dedos voltál ha nem tagad volt.

Szóval én ezert kezdtem el tangat hordani, mert majmolni akartam a többieket.

2022. jún. 16. 18:19
 9/25 anonim ***** válasza:
53%
Én 15 évesen kezdtem hordani, kamasz voltam, bár nem kiskamasz már. Láttam néhány lányon az öltözőben, megtetszett. Nekem sosem volt kényelmetlen, pontosan nem tudom megindokolni, miért hordom, valahogy jobban tetszik. Barátom nincs, nem a pasik miatt hordom, senki nem látja.
2022. jún. 16. 18:21
 10/25 anonim ***** válasza:
44%

-Nem sért a bugyi varrása a fenéken az órákon át tartó faszéken üléstől az iskolában.

-A vékonyabb nadrágon nem üt át a körvonala.

-Nem a baktériumok melegágya. Ugyanúgy csak egy darab textil a 2 láb között.

-Nem kényelmetlen, ha nem 2 mérettel kisebbel veszel...

Amúgy a "Nem látja senki" érvet nem értem. Pont az a lényege, hogy nem látszik át a ruhán, mint sokszor a bugyi. Ez meg egy pozitív érv.

Vagy te arra gondolsz, hogy az ellenkező nem nem látja huncut megközelítésben? A bugyit se. Szóval akkor az is tök felesleges. Miért is adunk bugyit a gyerekekre?

2022. jún. 16. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!