Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szlovákiai magyarok! Hány...

Szlovákiai magyarok! Hány eurót adtok havonta a kamasz lányotoknak?

Figyelt kérdés

Jövőre megy gimibe, othon fog lakni. Mennyi pénzt adnátok neki javonta. Saját kártyája lesz, és az én fizetésemből havonta le fog menni az az összeg. Ti menyit adnátok?

Csak arra költi amire ő akarja, pl.majd barátnőivel mekizés, plázázás, pizza stb. +a busz

2022. jún. 16. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sok info hiányzik. Otthon reggelizik, visz tízórait magával, ebédre fog járni, mikorra ér haza, ebből kell ruhát, cipőt vennie, tanszereket?
2022. jún. 16. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok szlovákiai, remélem tudok segíteni.

Én az első éves gimis lányomnak úgy adok pénzt, hogy mindig legyen nála egy-két ezer forint, amiből tud venni valami kaját ha szeretne, de ha nem kaját, hanem előre kitalálható dolgot (pl egyszer azt mondta venni akar a bajátnőivel valamilyen nadrágot) akkor arra adok neki annyit, amiből megveheti magának, plusz egy kis ráadást (1-2 ezer ft) hogy maradjon nála. Nincs kártyája, de szerencsére nem szokott feleslegesen vásárolni.

Remélem segítettem :)

2022. jún. 16. 19:37
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 reggelizni fog, ha nem kell futnia a buszra, tízórait kap, ebédre még nem tudjuk fog-e járni. Még nem döntötte el. Ruhát csak akkor vesz ha. Akar, de valószínűleg fog, ebben a korban a legtöbb lány már a barátnőivel, és nem a szüleivel megy vásárolni.

#2 köszi

2022. jún. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!