Füvezik a 16 éves lányom?
Figyelt kérdés
Havonta 1-2x füvezik. Ti hogy kezelnétek?2022. jún. 14. 19:30
21/35 anonim válasza:
A 16 évesek 80%-a füvezik, 10 éve is így volt, amikor én voltam 16 éves, és nem havonta 1-2 alkalommal, hanem inkább hetente. A legtöbbjük nem lesz függő, nem fognak lezülleni, teljesen normális életük lesz. Aki meg lezüllik, az fű nélkül is lezüllene.
22/35 anonim válasza:
Nem káros a fű, az igaz, de majd ha nem lesz pénzed fűre, majd meglátjuk mennyire nem lesz káros.
23/35 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, hogy nem nem káros, úgyhogy utána is olvastam a témának. Végül is nem is olyan ártalmas ez a füvezés, úgy döntöttem engedek nek, és akkor már csinálja velem kontrrollált környezetben. 1córája kb elszívtünk közösen egy ilyen “spanglit” ahogy ő nevezi, és igen jó élmén volt, lehet nekem ez volt az első és nem tudtam hogy ez ennyire fantasztikus érzés, teljesen kinyíltuni egymásnak és beszélgettünk egy jót
2022. jún. 14. 22:36
24/35 anonim válasza:
#20 Én pl. nem füveztem és nagyon sok olyan embert tudok, aki nem füvezett, képzeld nem mindenkinek van szüksége ilyen felesleges sz@rokra és nem mindenki megy a többi birka után, úgyhogy hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy majd az ő gyerekeik is fogják csinálni, mint ha te ezt már előre tudnád! Kinek képzeled magad, egy jósnak, vagy mi?
25/35 anonim válasza:
#24 NE csinálja! A fű ugyan nem tesz függövé, ez is teljesen igaz, de egyértelmű milyen emberek füveznek, ahelyett hogy engeded, hogy füvezzen, inkább oldjátok meg a problémáit(Mert van, bőven), ne kelljen ilyen felesleges sz@rokon élnie, pénzkidobás az egész.
26/35 anonim válasza:
A 14-20éves korosztály 90% kipróbálta már és a 70% alkalmankénti használó.
27/35 anonim válasza:
#28 Tök jó számok ezek! Bármi hiteles forrás? Ezek mind csak számok, olyanok mint az 1, az 5, a 9. HITELES forrás nélkül mit sem érnek.
28/35 anonim válasza:
Volt nála úgy hogy még neked is jutott? Honnan veszi?
Amúgy itt szfváron is kb minden 2. Középsuliban füveznek
29/35 anonim válasza:
Kamu kérdés.
Majd hihető igazán, hogy a kérdező megírja, hogy jajj együtt is csináltuk, milyen jó volt.
Beteg unatkozó trollok.
30/35 anonim válasza:
Lenyomnám a torkán!Ezek a mai kölykok már nem tudják hogy tegyék magukat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!