Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mondja meg valaki, csak...

Most mondja meg valaki, csak én vagyok ilyen helyzetben? A lányom aki 18 éves éjszakázik és iszik, reggel jár haza és hiába beszélek neki, hiába büntetem meg, nem érdekli. Mit csináljak vele? Már nem tudom.

Figyelt kérdés

2022. jún. 12. 13:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a tanácsokat. Azt elfelejtettem odaírni, hogy Svájcban élünk ketten, „apuka“ nincs képben. Saját pénzéből megy de egyre rosszabb. Most is discoból egy szállodába ment. Hívtam, azt mondta, hogy a szálloda bárjában van de ott nincs is bár ( megkérdeztem). Biztos, hogy pasival van. Ez csak szerintem gáz?
2022. júl. 31. 07:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Beszélgettem vele erről, azt mondja ez csak egy időszak, most fiatal had éljen… Megbeszéltük, ha buliba megy, buli után azonnal indul haza de nem tartja be. Kirakni én is gondoltam de félek, hogy csak jobban lezüllik vagy belekeveredik valamibe. Családterápián is voltunk de teljesen ellenem beszélt a “terapeuta”. Szerinte a lányom azt csinál amit akar mert elmúlt 18.

Egyébként tanul igen olyan közepesen teljesít.

2022. júl. 31. 07:30
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
Svájcban olyan magas árak vannak vendéglátó/ szórakozóhelyeken, hogy még a jómódú barátnőmék sem látogatják rendszeresen ezeket a helyeket. A gyerekeket is főleg kirándulni és ingyenes programokra viszik főleg emiatt. Kizárt, hogy egy 18 éves lány önerőből keres annyit, hogy állni tudná a szórakozását meg a piát. Szóval itt nem a bulizás a gond, hanem az, hogy a lányod konkrétan prosti.
2022. aug. 15. 02:51
 14/14 A kérdező kommentje:
13-as! Szerinted aki Svájcban él az mind Prosti?? Esetleg informálódj mondjuk a jómódú barátnődtől, itt a gyerekek úgynevezett “Lehre” útján szereznek képesítést amiért fizetést is kapnak! Nem sokat de eleget ahhoz, hogy hétvégente elbulizgassanak! Te tipikus…
2022. dec. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!