Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy érjem el, hogy a lányom...

Hogy érjem el, hogy a lányom máshol is székeljen?

Figyelt kérdés
Jövőhónapban Erdélybe tervezünk menni a párom szüleihez egy hétre, és a 15éves lányunk csak itthon hajlandó kakilni. Tavaly meghiúsult a balatoni vakácionk, mert 2nap után haza kellett jöjjünk a probléma miatt. A Balatonon is direkt szép tiszta mosdót kerestünk, de ott sem sikerült eredményt elérni.

2022. jún. 1. 00:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez szerintem már pszicholósusért kiált.
2022. jún. 1. 19:18
 22/24 anonim ***** válasza:
97%

De amúgy akart is kakálni, megvolt az inger, csak idegen helyen nem mert (közvécén pl én se tudok), vagy nem is kellet neki?

Nem kell ám minden nap szarni...

2022. jún. 1. 21:52
 23/24 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó, a kérdező azt írta, hogy "Puffadt, görcsöl, minden baja van olyankor, de csak idegen helyen."

De, erre reagálva, a puffadás, görcsölés nem feltétlenül egyenlő az ingerrel, hogy a lánynak kakilnia kell.

Én pl, ha almát eszek, puffadok, görcsölök, folyamatosan járok a wcre sikertelen eredménnyel, de nem azért, mert kakilnom kéne csak nem vagyok rá képes, hanem, mert nem kell kakilnom szimplán szelesebb leszek, mert ezt teszi velem az alma.

Ugyanúgy, nyaralás alatt megváltozik némiképp az étrendünk, ha ugyanazt is esszük, ki tudja, egy más környezetben hogy készítik el, mennyire fűszeresen, milyen alapanyagokból, milyen cukorral, stb. és az se mindegy mit eszünk, csomó gyümölcs vagy étel bármely összetevője lehet hasfogó hatású illetve mindenkinek más az emésztése, mimdenki másképp reagál azételekre, különben nem lennének a cukorbetegek, fruktózérzékenyek, laktózérzékenyek, lisztérzékenyek, ételallergiások, stb.

2022. jún. 1. 22:39
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg pelenka?
2022. jún. 5. 13:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!