Hogy érjem el, hogy a lányom máshol is székeljen?
Egyrészről, ha 2 nap kimarad, az marhára nem kóros, különösen utazás esetén nem, mivel természetes fiziológiás folyamat ilyenkor egy kis székrekedés, a legtöbb ember “szenved” tőle. Főleg egy nagy kamaszlányt emiatt hazavinni nevetséges.
Másrészről a legtöbb lánynak amúgy is problémás a székelés idegen helyen, nem csak a hely tisztaságáról van szó, hanem az ajtó előtt jövő menő emberekről. Engem az is zavar, ha a saját családomat hallom ott közlekedni, mert úgy érzem, nem vagyok eléggé elvonulva. Én sem tudok bárhol bármikor. Olyan szállást kell keresni, ahol jobban el tud vonulni. Az, hogy ti a férjetekkel bárhol összetojjátok magatokat, nem jelenti azt, hogy másnak ilyen könnyen megy, és nem kell egyből kóros folyamatként kezelni. Ha 3. napig nincs széklet, akkor kell némi lazító kajákat enni, pl aszalt szilvát, de nehezen hiszem el, hogy egy 15 éves lánynak magától ez nem jut eszébe, és anyucinak kell intézkednie. Ez is nagyon frusztráló lehet, hogy ha eköré van felépülve az utazás…
Én is ilyen vagyok 32 évesen. Simán pár napig nem tudok idegen helyen.
Nem egy ekkora tragédia. Majd ha mennie kell pár nap után, akkor menni fog, hidd el. Próbáljon meg rostos, magvas ételeket enni, vagy pl. sokat szokott segíteni a szilvalekvár és a zabkása.
Ne fogjátok fel ezt stressznek. Nyilván, ha így álltok hozzá, ő is az lesz, aztán persze, hogy nem sikerül. Meg ne útközben, strandon, étteremben, meg ilyen helyeken erőltessétek. Utazáskor én is csak a szálláson tudok, mert az hasonlít leginkább az otthoni környezethez.
Hazamenni 2 nap(!!!) után nyaralásról, mert nem tud sz*rni a gyerek, ez egy vicc? Ha mondjuk egy hétig nem jön ki semmi, akkor ott lehet ok aggodalomra, de 2 azaz kettő nap????
Itt vagy ti vagytok nagyon hisztisek, vagy pedig a lányotok. Három megoldást látok:
(1) vagy megtanulja visszafogni a panaszkodást a gyerek
(2) megoldja a dolgot gyógyszeresen vagy beöntéssel pl.
(3) ha erre nem hajlandó, otthon lehet hagyni. Amúgy sem ártana a gyerekeknek egy kis önállóság sztem
Semmi baj, majd tud menni, amikor kell neki.
Én biztosan nem mentem volna haza nyaralásból, csak mert ő képtelen kakálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!