Elmondanátok a szüleiteknek?
Az osztálykiránduláson a fiúk szobájában kellett aludnom mert a szobatársaim lerészegedtek. (ezt tudják)
Egy fiúval aludtam egy ágyban és igazából összebújtunk meg csókolóztunk de semmi olyat nem csináltunk. El kéne mondanom anyámnak vagy nem?
Ha szexeltetek volna se kellene elmond.
Nincs köze a magánéletedhez.
Ebből nem lesz nekik unokájuk, s, ha nem a barátod a srác és valószínűleg nem is lesz, akkor nyugodtan hallgathatsz róla. Ha tudod, hogy a szüleid nem akadnának ki és szeretnéd nekik elmesélni, akkor persze elmesélheted.
Én pl nálad vagyok 4 évvel idősebb és mostanában nagyon megnyíltam anyának, mert szegény elkezdett félni, hogy aszex vagyok és szűzként fogok meghalni, meg, hogy leragadtam egy srácnál, szóval én közlöm vele, ha tetszik valaki vagy épp hajt rám a kollégám, de csak azért, hogy megnyugodjon. Apámnak, nővéremnek nem kötöm orrára, velük nem vagyunk túl közel egymáshoz és őket nem is annyira érdekli az életemnek ez a része.
Szerintem attól függ milyen a viszonyod az anyukáddal.
Én nem voltam olyan kapcsolatban az anyukámmal hogy bármi ilyesmit elmondtam volna neki, de nekem a keresztlányom mindent elmond/megkérdez. ( a saját lányom még kicsi, így csak bízom benne hogy vele is őszinte bizalmi kapcsolatom lesz)
16 évesen akkora dolog egy csók?
Bár, amilyen vaskalaposak itt az adminok, lehet, hogy 12-13 év körül van a kérdező, csak nem akarja, hogy töröljék a regisztrációját és a kérdését is.
Mindig is olyan volt a szüleimmel a viszonyom, hogy mindennek volt indoka, amit meséltem, feleslegesen mem mondtam semmit. Ebből kiindulva lehet azt feltételezné anyukád, hogy te szeretnél ezzel valamit, érdekel a szex és erről beszélnél csak nem tudod hogyan tálald, vagy több történt, csak nem mered elmondani.
Szóval én csak így önmagában nem mesélném el, ha nincs indokom, hogy miért szeretném ezt megosztani.
Mi a célod? Milyen reakciót szeretnél tőle? Mit szeretnél, mit adjon a beszélgetés?
Ha van konkrét válasz erre, akkor meséld, de ha csak furdal a lelkiismeret és szeretnéd hallani anyukádtól, hogy nem baj, inkább ne meséld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!