Mik azok a jelek, amikből egy 16-17 éves kamaszlány arra következtethet, hogy egy (felnőtt) férfi közeledne hozzá?
Felnőtt alatt 40-45 felettire gondolok, nem 18-ra.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én biztos, hogy szólnék a szüleimnek erről.
Egyébként meg telefonon beszélgettek? Vagy élőben?
Ha kínos meg sok, nyugodtan bántsd csak meg... Ez nem normális, főleg, hogy nincs senkije. Ennyi idősen foglalkozzon mással.
Ez a pasi "nyomul", de ha szólsz a szüleidnek, hogy nyomul és ez zavar téged, vagy bárkinek, aki nem nő, vagy jóérzésű felnőtt, akkor valószínűleg lekezelőek lesznek.. Jól érzed teljesen, nem helyénvaló olyat kérdezni sem, hogy "miért nincs barátod?" meg ilyesmi, gyerekek szerelmi életéről..
Na mindegy.
Amit csinálnék, hogy beszélnék róla a szüleimnek, hogy a barátjuk felajánlotta nekem, megkeresett privát üzenetben, hogy elvinne ide-oda(pl a Balatonos). Ez tény, normális felnőtt erre kapcsol, de lehet, hogy a szüleid olyanok, mint az enyémek, hogy nem érdekli őket, ki nyomul rád, vagy ezt is a "magánéletednek" tudnák be és nem lépnének semmit.
De azért jelezd, hogy tudják, mert megjegyezni meg fogják, és így bizonyítható, hogy szóltál. Remélem jófejek a szüleid, bár azok lennének..
Szóval, amit te tehetsz, hogy NEM BESZÉLGETSZ FELNŐTTEKKEL semmilyen netes felületen. Szépen mondd meg, hogy itt a barátaiddal szoktál beszélni, és lehetőleg minél később reagálj, ha írj, akkor is rázd le. Ha számonkér, megmondhatod, hogy "elég, ha anyuékon keresztül elérsz, ha valami fontos lesz, úgyis mondják".
Másrészt meg csodálom, hogy csak most jött ez az érzés nálad. Gondolom csinos, vékony tinilány vagy. Nekem már 13 évesen bekapcsolt a riasztó, egyre több embernél érzékeltem, hogy megdugna, mert máshogy viselkedik velem. Nem mond semmi olyat, hogy rábizonyítható legyen, csak ilyen, mint nálad, keresi a helyzetet, látszik valami a tekintetén, néha észreveszem, hogy rajtam marad a tekintete, a hangjukon is érződik. Borzalmas. Hozzá fogsz szokni egy idő után, és igen, felnőttől, pláne sokkal idősebb embertől, aki bácsi számba megy sokkal hátborzongatóbb érzés. Kerülni kell azokat a férfiakat, akiken ilyet érzel, mindig legyen a társaságodban valaki, ne maradj vele kettesben és minden(netes) kapcsolatot is kerülni kell, ha kényelmetlen érzést okoz benned. Sajnos ez az időszak ilyen, olyan 25 éves kortól kezd mérséklődni a számuk(hálistennek).
Ha átmész másik kategóriába 14 éves kortól a legtöbb felnőtt férfinek már megfeleltek, és a nem normális, de sajnos többség a "kedves, aranyos, vékony kiszolgáltatott-csendes" típusra bukik.
Kerüld a bácsit, tényeket említs a szüleidnek, ha normálisak, kapcsolnak és leépítik a fazont, ha nem normálisak és elmondod mit érzel, téged állítanak be rossznak.
Olyan 20 éves korodra majd megtanulod kezelni ezt az érzést és a helyzeted, illetve a férfiak elutasítása is menni fog úgy, hogy nem próbálkoznak újra. Hajrá a felnőtté válás útján és rohadtul sajnálom és együtt érzek, hogy ezen a korodbelieknek még mindig át kell mennie.
7.
Amikor így érzed, akkor hallgass magadra.
Ez hatàrmezsgye, ahogy írják, de azt tapsztaltam, hogy általàban meg lehet érezni az ilyesmit.
Ahogy írtad, ugyanezt valaki mástól csak jógejledédnek éreznéd.
Azért mert az illető annak is gondolná.. ez a pasi finoman nyomul.
Nem is biztos, hogy akar valamit igazából, de bejössz neki..
Amiket a #10-esben leírsz kérdező, azok alapján biztos, hogy bejössz neki.
Hacsak nincsenek agresszív hajlamai, akkor általában az ilyesmi megmarad bókok és apróbb szívességek, béna udvarlás szintjén, amit, hogyha jól kezelsz, akkor inkább szánalmas egy középkorú pasi részéről, hogy erőlködik egy 16 éves jócsaj felé.
Viszont nagyon fontos, hogy legyél vele óvatos, és igyekezz, hogy lehetőleg ne maradj vele kettesben. És arra is nagyon figyelj, hogy egyértelműen kommunikálja vele minden platformon (szóban, chaten, stb.) hogy nehogy azt gondolja, hogy valamilyen szinten benne lennél valami szexuális dologban.
Ha még nem láttad, akkor nézd meg az Amerikai szépség című filmet, abban van egy ilyen szál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!