Elengednéd a 13 éves lányod a barátnőivel moziba?
jézusom én 9 éves korom óta egyedül járok a belvárosba...most 13 vagyok.... egyedül vásárlok/egyedül megyek apámhoz.. és mivel a város 40 perc busszal egyedül megyek mindenhova WEstend, Mammut a ruháimat is egyedül veszem...
kicsit gáz hogy 13 éves korába nem mehet el moziba.... pff őskor.
engem csak úgy engednek ha rajtam kívül minimum ketten mennek :( mondjuk ha mennek fiúk is nem szívesen engednek el
12,5/L
ja és amúgy igenis lehet veszély. Nem piont a moziba, te pl amit mondtam, hogy ha a westendnél van, akkor akár lehet, meg akárhol a nyílt utcán. Pl ha este felé mentek, de akár nappal is. Velünk is ez volt kb 2 éve a barátnőimmel. Sétáltunk vácon este az úton és egy autós megállt előttünk keresztbe egy kihalt úton és kiszállt, mi elkezdtünk futni, ő pedig kőrözött minket, még jó hogy az utca végén lakott az egyik barátnőm apja, aki haza tudott minket vinni. Szóval akár 13 évesek, akár már sokkal idősebbek vagyok, bárhol bármikor rátoktörhet a baj, úgyhogy vigyázzatok magatokra, mert ez az élmény örökre megmarad bennünk a barátnőimmel és azóta is emlegetjük.
15/L
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-09-25 23:51
Harmadszor is írok, bocsiii :D de most a válaszom neki szól. szerintem a szüleid kvára felelőtlenek xd aztán ha szépen megd.ugnak az utcán vagy kivisznek ku.rvának külföldre, majd nézhetsz egyet xdxd Szerintem ez a gááz : DD Fogadunk te is olyan hülye kis pi.csa vagy aki 13éves korára már cigizik drogozik meg diszkóba já és minden pénteken be van b@szva : D
nem zsanika...mert egy utánzós kis kö*sög vagy! szánalom amit csinálsz-.- még sajnálni se tudlak..remélem megérkezik hozzád az üzenetem ..... és rájösz h. mennyi vagy mint kb: ez a pont . itt ...
nah csá..
by: bff ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!