Szoktad tudatosítani a 12, 13, 14 éves gyerekedben, hogy ő már nem kisgyerek, ne akarjon magának játékot, kisgyerekeknek való magazint, gyerekmenüt játékkal a McDonald's-ban?
Figyelt kérdés
Például jön a születésnap, bármit kérhet (te inkább ruhában, esetleg könyvben, parfümben, ékszerben gondolkodol), de ő plüssjátékot, Legót, akármi, szerinted kisgyerekeknek való dolgot kér2022. máj. 22. 17:11
21/26 anonim válasza:
19, ha ez így lenne akkor nem lenne tele a Gyakori lelkileg sérült emberekkel, akiket halálra szekáltak a suliban.
A 13 éves gyerekek nem olyanok mint a felnőttek.
Felnőttként könnyű nem törődni mások véleményével, de gyerekként amikor egy 33 fős sztályból 32 gyerek bánt, támad, gúnyol elég durva stílusban az nem olyan dolog amire azt mondhatja a gyerek, hogy nem törődik másokkal.
22/26 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy 13 évesként ne tudtam volna megenni a felnőtt menüt, nem az ételen volt a hangsúly, hanem a tálaláson, játékon. És semmi olyat nem írtam, hogy az osztálytársak mit szóltak. (Egyébként igen, cikiztek.)
2022. máj. 23. 16:30
23/26 anonim válasza:
egy 14 éves miért nem legozhat?
24/26 anonim válasza:
22 vagyok és rokonok barátok ha úgy alakul szoktak kedveskedni nekem a mekiből gyerek menüvel amiben játék van. Legozni, puzzleozni nagyon szeretek. Vannak plüsseim itthon születésnapomra is kaptam egyet barátnőmtől.🤷🏽♀️
25/26 anonim válasza:
#21 felnőttként se könnyű. gondolj arra ha a munkahelyeden az összes kolléga rühell, és ott fúr téged ahol csak tud.
26/26 anonim válasza:
Én lassan 30 vagyok, de ha olyan kedvem van, akkor simán veszem magamnak a happy mealt, nem érdekel mások véleménye... ráadásul egyik éven (tavaly vagy tavaly előtt) Medvetesók játékok voltak benne, azt a mesét pedig szeretem. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!