A kamasz fiam táskájában óvszert találtam! Mi a teendő ilyenkor?
Lehet az iskolában adtak.
Nekünk is 13 éves korunkban adtak betetet(kicsit későn 🙄)
És óvszert.
De ha az övé is. Nem bitros hogy már lefekudtek, csak van nála hogy legyen ha kell.
Felvan vilagositva? Tud mindent? Ha nem ideje beszélgetni, már lehet ezzel elkestel mert a netrol hamarabb megtud mindent.
Örülj neki ha van nála.
Lehet, hogy meghökkentő, esetleg egyenesen megbotránkoztató lesz, amit írok: bár egy picivel kisebb a fiam, de úgy érzem, vagyunk olyan nexusban, hogy simán elő tudnám/merném hozni a témát egy közös főzőcskézés közben (szoktunk együtt főzni a fiammal, lányaimmal). Mivel nem a cuccai átkutatása során találnám meg az óvszert (tehát nem direkt kutakodnék, feltételezem, hanem mondjuk a gatyája kizsebelésekor mosás előtt, tehát nem lenne titkolnivalóm), egyszerűen megkérdezném, mintha mi sem lenne ennél természetesebb, hogy használták-e már vagy még előtte vannak. Szerintem simán válaszolna a fiam, de úgy érzem, extra jó a kapcsolatunk. Ezek után egyértelmű lenne, hogy van-e még szükség további (felvilágosító) beszélgetésre vagy büszke lehetek az egy szem fiamra, hogy felelősen gondolkodik.
Egyébként nem sokkolódnék, durva, de én 16 évesen már nem voltam szűz. Mi sem természetesebb annál, mint, hogy a 16 évesekben tombolnak a hormonok.
17.
Hát mivel a 16 évesek általában nincsenek még kapcsolatban 1-2 éve, így igen, hónapok után... Sőt, ugye általában ezek a tini kapcsolatok már brutál komolynak számítanak, ha kibírnak 1 évet.
Ezért van az hogy pont azok pánikolnak amikor a gyerekük szexuálisan érett lesz, akik nem beszélnek velük erről időben, 16 évesen meg már levegőnek néznek ha eddig sem fordulhatott hozzád ezzel a témával
Elkéstél kisanyam, szerencsére a fiadnak több esze van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!