Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen felnőttkort képzeltek...

Milyen felnőttkort képzeltek el magatoknak? Bármit leírhattok, nagyon kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 16:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%

Hú de sok naív ember van itt.. ;)

Hát..kívánom hogy teljesüljön minden álmotok,vágyatok,csak bizony azért tenni is kell ezt ne felejtsétek el.De mst én jövök.:P

Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá( ka )t, mi lesz a szakmád?

pontosan még nem tudom mi szeretnék lenni(14évesvagyok) azt hiszem kozmetikus szeretnék lenni(kémiát nagyon szeretem,és ahhoz azkell.)

- Milyen házban - és hol fogsz élni?

Ahol születtem.Nagyon szeretem ezt a várost,itt vannak a barátaim,a családom,én semmi pénzért nem mennék külföldre.

Házat nem tudom,majd ahogy esik.

- Lesz esküvőd, férjed / feleséged, gyereke( i )d? Ha igen, milyen lesz? ( Mi lesz a férjed / feleséged / élettársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük? )

Férj: mind1 hogy mi lesz a szakmája az a lényeg h boldogok legyünk.nem feltétlenül akarom h elvegyen feleségül,nem szeretem a kötöttséget.ha mégis lesz esküvő nem szeretnék nagy felhajtást,család,közeli barátok és ennyi.

Gyerek:Egy lányt szeretnék. A neve:Laura

- Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? ( pl.: űrhajós lenni, stb. stb. )

- És bármi, amit le szeretnél írni, ami a terveid között van?

Nagy álmom h énekesnő legyek és ezért mindent meg is fogok tenni. Voltam már sok-sok tehetségkutatón szép eredményeket értem el. Szeretném megmutatni egyes embereknek a tehetségemet,és hogy igen is lesz belőlem valami.Vagy nem. De majd alakul ahogy alakul.:)

14L

2011. jan. 29. 17:01
 22/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, és én is azt kívánom, hogy mindannyiónk álmai teljesüljenek, és ami a legfontosabb, hogy egészségesek legyünk!
2011. jan. 29. 17:11
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

- Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá( ka )t, mi lesz a szakmád?

Most vagyok tizedikes egy egészségügyi iskolában, de minden vágyam az, hogy középiskolai tanár lehessek. Magyar-történelem szakra gondoltam, de érdekel az angol is, majd még meglátjuk. Az eü. csak úgymond 2. foglalkozásként van jelen, ezzel nem igazán szeretnék foglalkozni. Ha mégis ez jönne össze, akkor semmiképpen sem áépoló, mentős, orvos. Esetleg a pszichológusi pálya érdekelne.

Szeretnék egyetemet végezni.

Miskolci vagyok, maradnék is itt. Semmi pénzért nem költöznék kisebb városba, faluba. Kertes házban szeretnék lakni, Miskolc kertvárosi övezetében.

- Lesz esküvőd, férjed / feleséged, gyereke( i )d? Ha igen, milyen lesz? ( Mi lesz a férjed / feleséged / élettársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked

lesz, és mi lesz a nevük? )

Természetesen én is szeretnék egy párt magamnak, de nekem nem fontos az, hogy fárjem legyen. Persze ha megkéri a kezem, nem mondok neki nemet, de nekem ez nem mérvadó.

Ha lesz esküvőm, akkor mindenképpen szolid lesz, barátokkal és a szűk családdal. Csak semmi hűhó. Zeneként metált szeretnék, persze erre az alkalomra szép, lírai dallamú számokat választanék, a zúzás maradhat későbbre :D

Ruha szintén visszafogott.

Gyereket egyáltalán nem szeretnék.

- Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? ( pl.: űrhajós lenni, stb. stb. )

Ilyen nincs, vagy csak még nem vagyok tudatában :P

Minimum 3 nyelven szeretnék beszélni, a magyart nem számolva. Terveim között van a finn és az olasz, ugye az angolt már tanulom.

Hogy mi sikerül ebből emgvalósítani, azt majd még meglátjuk, de remélem a legjobbakat.

16/l

2011. jan. 29. 17:24
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok. Kívánom hogy mindenki álma megvalósuljon :)

igaz már nem vagyok tini, de nagyon emléxem a tervezgetős időszakra.

Tervek: 13 évesen: elvégzem a szakkorzepet, utánna fősuli, majd egyetem. vezető beosutásban szerettem volna melozni mindig is kamaszként. kettő gyermeket szerettem volna és egy férjet. nagy vonalakban ennyi a terv része. Ma felnőtt fejjel már tudom h mindez kemény munkával megvalósítható.

Ami a valóság: szakközép befejezve - kertésztechnikus. Kertészeti főiskola, majd egyetemi végzettség. Vezető beosztásban kertészmérnökként meloztam, majd egy állatartó telen voltam telepvezető. férj is megvan - nagyon boldogok vagyunk, most itthon vagyok a második babánkkal. :) megvan a kertes ház is amiről annyit álmodoztam, és autónk is van :)

KÍVÁNOM HOGY MINDEN KISKAMASZ ÉS NAGYKAMASZ ÁLMA ÚGY TELJESÜLJÖN AHOGY AZ ENYÉM IS TELJESÜLT. SOK MUNKÁT ÉS KEMÉNY KITARTÁST KÍVÁNOK EHEZ MINDEGYIKŐTÖKNEK :)

2011. jan. 29. 18:14
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
HUPSZ BOCSI AZ ELGÉPELÉSEKÉRT DE MINDKÉT KICSI ITT TESZVESZ KÖRÜLÖTTEM :)
2011. jan. 29. 18:15
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

De jó olvasgatni titeket! :)

30N

2011. jan. 29. 20:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én már régen felnőttem, de azért írom le, hogy az álmokat valóra lehet váltani, ha az ember akarja.

9 éves korom óta tudtam, hogy mi akarok lenni. 30 éves koromban az álmom sok-sok munka után teljesült. Most a szakmám az, amit még gyerekként megálmodtam magamnak.

Mindig nagy családot szerettem volna. Már van két gyermekem, és remélem hamarosan jön a harmadik.

Nagy családi házban akartam élni egy erdőben. Ezt is sikerült elérni. Olyan érzés, mintha nyaralni járnék haza. A levegő friss, csend van és az állatokat lehet csak hallani.

Sokat kellett dolgozni azért, hogy ez mind megvalósuljon, de jó döntésekkel, józan ésszel és kitartó akarattal a határ a csillagos ég!!!

Mindenkinek kívánom, hogy az álma valóra váljon!

32/N

2011. jan. 29. 22:25
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá( ka )t, mi lesz a szakmád?

Gimnázium bejezése után jogra szeretnék menni.Majd elvégzése után 1-2 évig fővárosban szeretnék élni,dolgozni egy jogászati irodában.Utána visszajönni ide,kis irodát nyitni.

Egyetem után a fővárosban szeretnék élni,majd utána közeli kisvárosban.Jó lenne egy kertes ház,de panellakás is elég lesz.

- Lesz esküvőd, férjed / feleséged, gyereke( i )d? Ha igen, milyen lesz? ( Mi lesz a férjed / feleséged / élettársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük? )

Remélhetőleg lesz.Nem számít,hogy mi lesz a foglalkozása.Szeretnék esküvőt.2-3 gyereket is szeretnék.

Szeretnék sokat utazni,világot ltáni.

Mindenkinek sok sikert!!!!!!!

15/L

2011. jan. 30. 13:35
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az általánost elvégzem, kéttannyelvű(angol) középiskolába szeretnék menni. Erős négyes az átlagom, emelt szintű angolon 5-ös vagyok, legtöbb jeggyel a csoportban,8.-ban nyelvvizsga, jövőre angoltanárhoz járok előkészítőre, remélem összejön :D azzal ha jól tanulok 5 év alatt szerzek egy felsőfokú angolt és talán egy középfokú németet( azt akarok mellette tanulni) ha megvan a középiskola pszichológus szeretnék lenni :-) (hát igen az +5 év :D) ha ez meglesz (addig gyűjtök rá) veszek egy jóféle prakszist :D akkor szeretnék megházasodni (és én nagy esküvőt szeretnék, nagyonnagyot és szépet, emlékezeteset :D) és 30 éves korom körül szeretnék (anyagi helyzetünktől függően) 3 vagy akár 4 gyereket :-) a hely ahol lakni szeretnék hmm... meglátjuk addig Magyarország helyzete hogy alakul, így látatlanban még nem gondolkodnék ilyenen :-D igazából nem akarok egy olyan helyre költözni ahol nem merem kiengedni a gyerekeimet az utcára fényes nappal :S (és valljuk be nagyrészt ez a cigányok miatt van), és nem akarom hogy a fizetésem több mint fele a cigányokhoz menjen piára meg cigire. Ha addig nem javul, lesz nyelvvizsgám és akár még Németországba is kimehetek :) de ezek csak álmok, meglátjuk mit hoz a sors :-)

13/L - és sok sikert az előttem szólóknak :)

2011. jan. 30. 19:49
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

~Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá( ka )t, mi lesz a szakmád?

Jelenleg emelt angolt tanulok, és most vagyok harmadikos gimiben. nyáron szeretnék nyelvvizsgázni, és ha jól sikerül akkor ősszel leérettségizek (: nagyon sok minden érdekel, leginkább a pszichológia, sőt ha pontosabban akarom meghatározni akkor kriminál pszichológus szeretnék lenni. bár majdnem minden nap elvetem ezt az ötletet, pl mert nem fogok bejutni az államilag finanszírozott képzésre, vagy ha fizetősre megyek akkor nem lesz rá pénzem stb... vagy simán csak nem vagyok elég okos ahhoz, hogy bejussak... aztán a barátom és az anyukám megvigasztalnak hogy nagyon okos vagyok és bízzak magamban, és segíteni fognak abban hogy megtudjam valósítani az álmaim... imádok lakberendezni, nagyon szeretem a bútorokat :D azzal is szeretnék foglalkozni... bár még nem tudom, őszintén..

~Milyen házban - és hol fogsz élni?

szeretem a saját házamat és ha itt fogok élni akkor teljesen át akarom majd alakítani és szeretnék tetőteret a házra, egyszerűen bolondulok a tetőterekért (: meg olyan csigalépcsőt ami mellett megy egy csúszda :D (láttam egy ilyen képet, azóta nagyon tetszik) imádom a házakat, a berendezést, mindent ami ezzel kapcsolatos (:

~Lesz esküvőd, férjed / feleséged, gyereke( i )d? Ha igen, milyen lesz? ( Mi lesz a férjed / feleséged / élettársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük? )

naná hogy lesz! nyári esküvő lesz, az tuti. többet nem tudok még (: nagyon nagyon remélem hogy a mostani barátom lesz a férjem, (bár minden jel erre utal) egyébként két és fél éve vagyunk együtt. a lány nevek közül az Emília és az Olívia nagyon tetszenek. szeretnék sok gyereket, egy szép és barátságos otthont, nagyon családcentrikus vagyok :D

~ Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? ( pl.: űrhajós lenni, stb. stb. )

szeretném ezt a sok mindent megvalósítani, és remélem, hogy összejön, és nem lesz az egész csak egy tündérmese

~ És bármi, amit le szeretnél írni, ami a terveid között van?

szeretnék az embereknek segíteni.

bocsi, hogy hosszú lett, de jól esett mindent kiírni magamból (:

2011. jan. 30. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!