Milyen felnőttkort képzeltek el magatoknak? Bármit leírhattok, nagyon kíváncsi vagyok!
Előre is leszögezem, hogy szerbiai magyar vagyok, mert ez most kicsit lényeges lesz az egyik mondatban.
-2012 júniusában fogok elballagni a suliból, megakarom szerezni a Vuk diplomát [6.-tól 8.-ig minden tantárgyból ÉVVÉGÉN 5ös. 5.-ben is színkitűnő voltam, 6.-ban is, remélem idén is], mert akkor nem kell letennem a kisérettségit, na, meg mert maximalista vagyok eléggé. Ezután egészségügyi középiskolába, vagy középfokú zeneiskolába [ének szakra] akarok menni, esetleg matekra.
Ezután egyetemre szeretnék menni, Szegedre, Budapestre, vagy Debrencre, orvosira :) De ha összejönne, akkor énekesnő szeretnék lenni, ami lehet, hogy csak egy álom, mindenesetre teszek érte, hogy az álmom teljesüljön, de nem "sírok", ha nem sikerül.
-Vagy ebben a házban szeretnék élni ahol most, csak felújított alakban [sok cigány lakik errefelé, de szeretem, mert nem jönnek errefelé betörők.] Ha érdekel a házunk 1emeletes, de úgy néz ki, mintha 2emeletje lenne, de a legfölső csak a padlás. És 2 padlás van különös módon x), vagy pedig Los Angelesben [azonbelül Malibu, vagy a belváros], esetleg Németországban, de oda kéne a nyelv. Németül meg hát...2 éve tanuljuk, és nem tud semmit németül senki sem egy picit sem az osztályban... kb 10ig eltudunk számolni, meg tudunk 4 köszönést
-Lesz esküvőm, méghozzá szép nagy. =) A férjem szakmája totál mindegy [azért ne legyen full csóró], ha szeretjük majd egymást =) 2 vagy 3 gyereket szeretnék. Nemük mindegy, a lényeg, hogy legyen legalább 1 lányom, ha 3 gyerekem lenne, akkor ott 1 fiam is legalább-
Kedvenc neveim:
Lány: Johanna, Neszta, Viktória [legkedvencebb], Emma, Virág, Jázmin, Eszter, Lilla, Norina, Noretta, Flóra, Fruzsina, Liána, Adrienn, Lilien, Leila, Natália, Adél, Szintia, Diána
Fiú: Dávid [favorit], Bálint, Bence
-Énekesnőnek lenni. Ez a különleges-átlagon felüli vágyam.
13/L
alsós koromban úgy gondoltam, hogy gazdag leszek, külföldön élek szép gyerekeim lesznek és egy gazdag és jóképű férjem, aztán az a kép egyre jobban megfakult, rájöttem, hogy a pénz nem terem csak úgy és a családi élet nem csak móka és kacagás, a férfiak pedig nem a fehér lovon érkező herceg modern megtestesítői.
Ma már úgy gondolom, hogy ha sokat tanulok felvehetnek pszichológusnak és ha szerencsés vagyok találok egy hűséges és megbízható embert aki szeret is.
De akkor sem esnék kétségbe ha minimál bérélt dolgoznék és egy egyszobás panelt tudnék csak bérelni, mert minnél alacsonyabban van a léc annál kissebbet eshetek és már túl sokszor estem túl nagyot az életemben pedig még csak az elején vagyok.
- Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá( ka )t, mi lesz a szakmád?
Színésznő szeretnék lenni. 5 évesen láttam életemben elősször (vagy először? Javítsatok ki légyszí, ha rosszul írtam) komolyabb színdarabot (szóval nem olyat, mint pl. a Csodatévő fakéreg, amit mellesleg elő is adtunk már), akkor határoztam el, hogy én bizony színésznő leszek. Tudom, hogy nem olyan egyszerű, hogy megtanulok egy szöveget és előadom, híres leszek és aranyéletem lesz, mert járok színjátszóra (vagy dráma órára, ha így jobban tetszik), amit - értelemszerűen - egy színész tart és kikérdeztem az ilyen dolgokból. :D Azért szeretnék színésznő lenni, mert (nem vagyok nagyképű, csak tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal) meg van hozzá a tehetségem és nagyon bele tudom élni magam egy szerepbe.
- Milyen házban - és hol fogsz élni?
Legszívesebben itt laknék, ahol most lakom. Ugyan nem ebben a városban születtem (nincsen kórház), de születésem után ide költöztünk, nem is emlékszem az előző házra. Azt sajnálom, hogy pár héten belül átköltözünk egy kertesházba, ugyanis most egy társasházban lakom, de (nem akarok felvágni ezzel sem) akkora a lakásunk, mint másoknak a kertesháza. Nem is értem valójában, hogy miért költözünk el. Na de most egy kicsit eltértem a tárgytól. Mivel már semmiképpen sem lakhatok itt felnőtt koromban (bár ki tudja, mit hoz a sors), szeretnék maradni a szüleimmel, vagy hogyha elköltöznénk, akkor a szomszéd településen, vagy Győrbeni, ha lesznek gyerekeim (erről majd írok), akkor egy több szintes családiházban, vagy ameddig csak én és a párom leszünk, addig egy ikerház egyik felében, vagy egy kisebb házban, de semmiképpen se panelban.
- Lesz esküvőd, férjed / feleséged, gyereke( i )d? Ha igen, milyen lesz? ( Mi lesz a férjed / feleséged / élettársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük? )
Nem szeretnék megházasodni, nem tudom miért, de nem szeretnék csodálatos esküvőt 500 vendéggel, finom ételekkel, álomszép fodros esküvői ruhával. Csak egy csendes, nyugodt életet a családommal (ez most ütközik, ha színésznő lennék, de attól még lehet ez a vágyam). =) Az majdnem mindegy, hogy mi a szakmája a páromnak, csak meg lehessen élni belőle, a legcsodálatosabb pedig az lenne, ha ő meg színész lenne. Gyereket akkor szeretnék, ha megvan a megfelelő anyagi háttér. Több dolgon is gondolkoztam már: 2 lány, vagy 3 gyerek; 2 lány, a legidősebb fiú, vagy pedig 4 gyerek, 2 lány és két fiú. Azért szeretnék inkább lányt, mert 2 bátyám van és apával élek, csak a suliban találkozom lányokkal. Ja és azt sem bánnám, ha ikreim lennének. :)
jah a gyerekeim nevei:fiú Dávid Krisztián
lány:Naomi Sára,Amira Júlia
Hmm... Én grafikus szeretnék lenni. Férjemnek már van kit elképzelnem :D Ő szerintem szintén vagy grafikus lesz vagy valamilyen művészettel fog foglalkozni ő is. 1 lányom lesz Leona és egy fiam Botond. Egy tanyán vagy egy rönkházban fogunk lakni egy nagy telekkel 4 lóval, 5 tehénnel, kecskékkel meg egy baromfiudvarral itt a falunkban. Olyan jó kis kertvárosi életet szeretnék a gyerekeimnek is mint magamnak :) Lenne egy újabb fehér boxer kutyusunk is. A legjobb lenne, ha átfolyna a patak a kerten. Különleges álmom, nics, csak hogy mindig legyenek barátaink
12/L
ha csak 1 ember is megemlekezik majd rolam mar megerte elni :)
na akkor kezdjuk .. szlovakiaban lakok -.-
a kozepiskola befejezese utan mindenkepp jelentkezest adoka be a seregbe (magyar hadseregbe) .. ha sikerul ha nem 1 probat meger .
1 almom lenne harcolni szabadcsapatokban :) vagy 1 nagy dolgot veghez vinni az eletben amiert a hasonlo eszmeket vallok mar emlekeznenek arra ! de ez szerintem ugyse sikerul
csaladrol jelenleg nem almodozok rola hisz az meg min 10 ev ...
csaladi haz : kaszarnya vgy kint a fronton :D
88 !
15/F
hát nagy családi házban fogunk élni valahol amerikában, pl egy nagy város kertvárosi részében
igen lesz férjem
2 gyerekem lesz
Először majd leszeretnék diplomázni üzletember vagy informatikus leszek. Egy kisvárosba lakok a Tisza mellett ott szeretnék majd kásőbb is lakni / de nem ott dolgozni/
Később férjhez menni 3 gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!