Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák, ti ennek milyen követke...

Anyák, ti ennek milyen következményt szabnátok?

Figyelt kérdés
Tegnap este felugrott hozzánk a lányom egyik barátnője, együtt voltak rajzórán és utána átjött. A kisebbik lányom kihallgatta a beszélgetésüket, max olyan 15-20 perc lehetett, és mindent el is mondott nekem. Volt szó egy “Ágiról” akit egyáltalán nem ismerek és úgy emlegette a lányom hogy “tudod aki bejön neked” de az Ági nem női név? Meg beszélgettek egy olyanról “amikor baromi részegen gyrosoztak és hogy ott volt agy cuki srác akivel “elvoltak” és kiderült hogy egy suliba jár a lányom barátnőjével”. Meg volt valami olyanról szó hogy “meg vannak a jegyek, jössz 4500tel” mondta a másik lány. Én nem hagyom inni a lányom, meg semmi ilyesmi, még csak 17 ilyesmit nem csinálhat. Még jó hogy ezeket hallotta a húga mert így meg tudom akadályozni. Ti mit tennétek, szobafogság? Barátoktól való eltiltás??? Nézzem át a telefonját megint?

2022. ápr. 21. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a hugica hallgatta ki, csak rá van fogva 😅
2022. ápr. 21. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A 15 éves kihallgatja a 17 évest, aztán fut anyához árulkodni? Na persze...

Ez a mondatod a legviccesebb: "Még jó hogy ezeket hallotta a húga mert így meg tudom akadályozni."

Egyértelműen kitalált sztori.

Ha esetleg mégsem, akkor a kisebbet neveld meg és beszélgess el vele, mert ez a viselkedés nagyon gáz.

2022. ápr. 21. 18:03
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
Az lenne a legjobb következmény, hogy az ilyen fantáziátlan idióta kamu kérdéseket törölni a pitsába.
2022. ápr. 21. 18:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
13.az a baj hogy semmi szabályt nem szeg így marad...de egyértelműen kamu.
2022. ápr. 21. 18:08
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet az az "Ági" véletlenül "Ádi", azaz Ádám?
2022. ápr. 21. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor te magasról tojsz a lányodra! Abszolút nem figyelsz rá, fogalmad sincs kikkel és hol tölti az idejét. És még te akarsz következményeket szabni... de nagyon remélem, hogy ez kamu.
2022. ápr. 21. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Te hot ziher, hogy nem szülő vagy 😂
2022. ápr. 21. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
17 évesen pont hogy késői ilyeneket csinálni, ha csak most kezdni
2022. ápr. 21. 20:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a hugi egy árulkodós kis maki, te meg telibe olyan anya, aki előtt okkal titkolózik a lánya. Vagyis, hát na, az a fajta, akit normális ember a játszótéren is kikerül ha véletlenül betéved. Büszke lehetsz magadra.
2022. ápr. 21. 20:33
 20/20 anonim válasza:
100%
A karma mindent vissza ad! Nem hogy engednéd a lányod kibontakozni... 17 évesen... Csodálkozom, hogy még nem költözött el tőled
2022. ápr. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!