Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák, ti ennek milyen követke...

Anyák, ti ennek milyen következményt szabnátok?

Figyelt kérdés
Tegnap este felugrott hozzánk a lányom egyik barátnője, együtt voltak rajzórán és utána átjött. A kisebbik lányom kihallgatta a beszélgetésüket, max olyan 15-20 perc lehetett, és mindent el is mondott nekem. Volt szó egy “Ágiról” akit egyáltalán nem ismerek és úgy emlegette a lányom hogy “tudod aki bejön neked” de az Ági nem női név? Meg beszélgettek egy olyanról “amikor baromi részegen gyrosoztak és hogy ott volt agy cuki srác akivel “elvoltak” és kiderült hogy egy suliba jár a lányom barátnőjével”. Meg volt valami olyanról szó hogy “meg vannak a jegyek, jössz 4500tel” mondta a másik lány. Én nem hagyom inni a lányom, meg semmi ilyesmi, még csak 17 ilyesmit nem csinálhat. Még jó hogy ezeket hallotta a húga mert így meg tudom akadályozni. Ti mit tennétek, szobafogság? Barátoktól való eltiltás??? Nézzem át a telefonját megint?

2022. ápr. 21. 17:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
17 éves, tini, majdnem nagykorú! Néha 1-1 buli és pár pia belefér! A kísérletezgetés is, csókolózás lányokkal-fiúkkal teljesen normális ebben a korban. Én már 37 éves vagyok de én is ezt csináltam ilyen idősen. Minél jobban tiltod annál jobban fog menekülni. Inkább bízzon benned és támasza legyél mint az ellenséget lássa benned.
2022. ápr. 21. 17:34
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
A hugicanak szobafogsag meg egy komoly elbeszelgetes arról, hogy nem hallgatozunk.
2022. ápr. 21. 17:38
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Megtanítanám a minden-lében kanál kölykömnek, hogy ne hallgatózzon.
2022. ápr. 21. 17:39
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Elcseszted a nevelését. A kicsinek. Milyen dolog hallgatózni és árulkodni? Ha több 5 évesnél, ez nagyon gáz.
2022. ápr. 21. 17:40
 5/20 A kérdező kommentje:
#4 a kisebbik lányom 15 éves…
2022. ápr. 21. 17:42
 6/20 anonim ***** válasza:
98%
Megtanitanam hogy nem hallgatozunk... a lanyod meg 17 eves, pasizik, teljesen normalis. Majdnem 18, nem fogod tudni eltiltani az alkoholtol...
2022. ápr. 21. 17:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Hugica egy spicli, most kellene helyretenni morálisan mert ha most az rögzül benne hogy haszni, jo amit tett, akkir egész életére így marad!

Nővérét meg nem kellene szankcionálni tőle illegálisan megszerzett infók alapján mert ÖRÖKRE elvész a bizalma.

Röviden.

2022. ápr. 21. 17:45
 8/20 anonim ***** válasza:
94%
Elfogytak az anyós kamuk, most ez lesz a következő? Ki hinné el, hogy egy felnőtt, családos nő 15 és 17 éves lányokkal ne tudná, ilyenkor mit tegyen? Eddig nem vette észre, hogy a lány ittasan jön haza időnként?
2022. ápr. 21. 17:48
 9/20 anonim ***** válasza:
98%

Azt a következményt szabnám, hogy a hugicával elbeszélgetnék a hallgatózásról. Pláne arról, hogy nem adjuk tovább.

Egyébként nyilván más lenne a helyzet, hogyha a kisebbik lányod azt hallja meg hogy pl. kábítószereztek. De ne is haragudj, szerintem egy nagyszájú…

2022. ápr. 21. 17:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Napi troll, lépjünk tovább. Egy anyuka nem ír ilyet, pláne nem így...
2022. ápr. 21. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!