Miért ilyenek a szüleim velem?
Sztem az a baja h nem szóltál neki előre. Ha mondtad vna neki előtte való nap v felhívod h késni fogsz mert barátokkal beszélgettek stb akk biztos nem cseszett vna le. :)
17 F
Tudod mit csinálj: Tanulj,nem rossz szándékból de agyon hasznos időtöltés higgy nekem... :)
Valamikor ha unatkozok nem újságot olvasok hanem biosz könyvet
Szerintem is az a megoldás, hogy szólsz, hogy mikor kivel hol meddig maradsz! A szüleid nem akarnak rosszat, csak féltenek!
Mondjuk én nem olvasgatok bioszkönyvet szabadidőmben, de ha jobban tanulsz, akkor biztos jobban elengednek.
Hát kitűnő tanuló vagyok...
Olyanokat mondanak nagyon nagy fiú lettél..
azért az túlzás ( legalább is szerintem ), hogy sz*rd le Őket!
!de! nem kell mindig mindenkinek megfelelni. azért segíts Nekik, kérdezd meg, hogy mi a problémájuk ( pl. Veled ), és beszéljetek meg mindent higgadtan.
Igen, talán az a bajuk, h gépezel, és nem segítesz. Légy velük aranyos. Magyarázd el nekik, h veled egy korúak 100 csajt meghúztak, és büszke rá az apjuk, isznak, mint a gödény, és mindennap tépnek. Azt is mondd, hogy te nem akarsz ilyen lenni, de legalább annak örüljenek, h te szólsz is, h meddig maradsz. Ha ez sem segít, akkor nyáron ne gépezz! Menj diákmunkázni.. Én is azt szeretnék. Aztán meg figyelj... Egy évet kell kibírnod, és 18 évesen, már különköltözhetsz egy albérletbe. Majd ha hiányozni fogsz nekik, úgyis jobb fejek lesznek. Közben meg kiélheted magad. Az én szüleim is mindig vasakaratúak voltak, vertek, én voltam a rossz kislány. Most meg itt élek a barátommal..:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!