14 évesen meddig tartózkodhatom az utcán, szülői felügyelet nélkül?
Én személy szerint 8-kor hazahívnálak,esetleg egy kis könyörgés után max 9-ig!! :DD
Hétvégén a 10óra is belefér,de mobillal a zsebedben!
Ja, mert ha nincs nála mobil, akkor sosem erőszakolhatják meg, és nem is rabolhatják ki. Nem tudom, minek ilyet beírni. Bárkit bármikor megszúrkálhatnak, elüthetnek, fejberúghatnak párszor, akármi... Ilyen alapon inkább ne is legyen gyereked, mert úgyis meghal egyszer. Morbid. Baromság ennyire parázni. Egy gyereknek amúgy otthon a helye 9-10 körül (szünidőben), bizalom ide vagy oda. Télen ez akár 7-8 is lehet. De ez már egy "szép új világ", ahol 12 évesen már "ciki", ha valakinek éjfélre otthon kell lenni, és nem iszik, cigizik, kavar össze-vissza mindenkivel. Oké, általánosítás, de lassan ez már alap lesz :(
A kérdést már megválaszolták sokan, úgyhogy arra nem tudok mit mondani. Az utolsó hozzászólás mellett viszont nem tudtam szó nélkül elmenni... Ha mobil van nála, legalább esélye van arra, hogy nem szúrják le, amiért nincs nála semmi. Erről meg ennyit. Na, mindegy, hagyjuk.
Nálunk pl. az a áz ha alaki cigizik piál drogozik!!És nem a suliba, hanem úgy általánosságban!!És ameddig vannak vele(nem ittas)barátok,addig egységben az erő!!
L/12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!