Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évesen meddig tartózkodhato...

14 évesen meddig tartózkodhatom az utcán, szülői felügyelet nélkül?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ameddig akarsz, de legyen nálad személyi.
2010. szept. 12. 21:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Kajak? Köszi. :D
2010. szept. 12. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted jogilag? Vagy másokat meddig engednek? Mert jogilag ameddig akarsz. Hogy meddig engednek inkább a kérdés. Meg persze, hogy hol, mennyire veszélyes a környék.
2010. szept. 12. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Én személy szerint 8-kor hazahívnálak,esetleg egy kis könyörgés után max 9-ig!! :DD

Hétvégén a 10óra is belefér,de mobillal a zsebedben!

2010. szept. 12. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Szüleim megbíznak bennem. Gyakorlatilag benn lehetek ameddig akarok (nem szoktam). És igen jogilag kérdeztem. Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. szept. 13. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ott, ahol laksz,(kerület,város) nincs olyan önkormányzati rendelet, h 18 éves kor alatti csak x ideig tartózkodhatsz utcán, akkor ameddig akarsz/engednek a szüleid. Mert pl azt hiszem Egerben van ilyen, h kiskorú csak 11-ig lehet közterületen, kivéve, ha van írásos szülői engedélye.
2010. szept. 14. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Sokat segít a mobil a zsebében, ha épp erőszakolják... vagy épp a mobiljáért kapják el és rabolják ki... nagy ötlet
2010. szept. 18. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja, mert ha nincs nála mobil, akkor sosem erőszakolhatják meg, és nem is rabolhatják ki. Nem tudom, minek ilyet beírni. Bárkit bármikor megszúrkálhatnak, elüthetnek, fejberúghatnak párszor, akármi... Ilyen alapon inkább ne is legyen gyereked, mert úgyis meghal egyszer. Morbid. Baromság ennyire parázni. Egy gyereknek amúgy otthon a helye 9-10 körül (szünidőben), bizalom ide vagy oda. Télen ez akár 7-8 is lehet. De ez már egy "szép új világ", ahol 12 évesen már "ciki", ha valakinek éjfélre otthon kell lenni, és nem iszik, cigizik, kavar össze-vissza mindenkivel. Oké, általánosítás, de lassan ez már alap lesz :(

A kérdést már megválaszolták sokan, úgyhogy arra nem tudok mit mondani. Az utolsó hozzászólás mellett viszont nem tudtam szó nélkül elmenni... Ha mobil van nála, legalább esélye van arra, hogy nem szúrják le, amiért nincs nála semmi. Erről meg ennyit. Na, mindegy, hagyjuk.

2010. szept. 20. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálunk pl. az a áz ha alaki cigizik piál drogozik!!És nem a suliba, hanem úgy általánosságban!!És ameddig vannak vele(nem ittas)barátok,addig egységben az erő!!

L/12

2010. okt. 12. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Látod, ennek örülök. Feltéve, hogy az gáz ott, és nem ász :)
2010. okt. 13. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!