Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vegyek a lányom 16....

Mit vegyek a lányom 16. születésnapjára?

Figyelt kérdés

Nálunk élményt nem nagyon szokunk ajándékozni, mert sokat kirándulunk, így azt azon kívül is "megkapja". Laptop, telefon és hasonlók vannak neki viszonylag újjak. Mindig azt mondja mindene megvan, 1 db könyvet választott, de mégis 16 éves lessz.

Valaki van hasonló esetben, vagy volt hasonlóban, mit csinált? tud segíteni?

#ajándék #kamasz #16 születésnap
2022. márc. 8. 19:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9 azt fogunk neki venni ágendázásra (idén fog), így azt nem akarunk most.
2022. márc. 8. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Azt az összeget amit az ajandekba koltenél add oda pénzben.
2022. márc. 8. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11bocsi, mi az az ágendázás? Google barátom most nem tudott segíteni... 🙂

Amúgy én 16 évesen DM vagy Rossmann ajándék kártyának nagyon örültem volna, imádtam festeni magam, meg kencéket próbálni.

2022. márc. 9. 00:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Az ágendázás a refoemátusoknál az az "ünep", amikor a gyerekek hivatalosan is az egyházhoz fognak tartozni, és már ehetnek úrvacsorát, általában 14-16 évesen. (másnéven konfirmációnak is nevezik)
2022. márc. 9. 07:20
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
#8 nagyon szivesen, ird majd meg h tetszett-e neki:)
2022. márc. 9. 08:13
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Köszi a választ! Ma is tanultam valamit 🙂
2022. márc. 9. 10:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Esetleg csináltassatok neki valami egyedi ékszert,vagy valami személyre szabható képet,mint a csillagtérkép vagy Desenio.comon is jók vannak.
2022. márc. 19. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Esetleg vegyel egy sima kepkeretet,fogj egy olyan szinu karton lapot ami lanyod kedvenc szine,es ragasztgasd tele kepekkel. Lehetnek csaladi fotok,motivacios idezeteket is irhatsz ra,barmit.
2022. márc. 19. 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!