Mit vegyek a lányom 16. születésnapjára?
Nálunk élményt nem nagyon szokunk ajándékozni, mert sokat kirándulunk, így azt azon kívül is "megkapja". Laptop, telefon és hasonlók vannak neki viszonylag újjak. Mindig azt mondja mindene megvan, 1 db könyvet választott, de mégis 16 éves lessz.
Valaki van hasonló esetben, vagy volt hasonlóban, mit csinált? tud segíteni?
Szerintem nagyon érett és felnőttes gondolkodásra vall, ha nem szeretne 100 felesleges kacatot, hanem tényleg csak arra vágyik, amire szüksége van.
Kérdezz rá, hogy tuti csak a könyv kell-e neki és ha igen akkor vedd meg neki csak azt
2-es vagyok!
Bocsi, csak elírtam!
*ajándékozni! (Kirándulás helyett! Bocsi!)
4!
Elhiszem, de nyugi, ha minden nap kimutatod neki hogy szereted meg büszke vagy rá, akkor pont elég ez az ajándék. Kap még mellé gondolom tortát, úgyhogy jó lesz az. Gondolom jó a viszonyotok, tehát szólna ha többet akarna, de ha egyszer erre van szüksége, akkor ez kell neki és kész. Hiába veszel egy 1000. kacatot, felesleges lesz.
Sajnos le lettem pontozva az első kommentemmel, de én akkor is azt vallom, hogy nem kell Dunát rekeszteni az ajándékokkal, én mindig csak egy dolgot veszek a gyerekemnek, azt, amit tényleg akar. Volt már, hogy xboxot kért, meg is kapta, és volt, mikor csak egy könyvet, azt is.
anya lánya nap
kuponok : pl egy napig nem kell semmit házimunkát csinálnia, anya mentőakció, nem kell hazaérnie időre, egy szombati házibuli, barmi amit esetleg korlátozva van és 1 alkalommal engedsz neki, vagy elengedsz neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!