Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem durva amit ma egyes...

Nem durva amit ma egyes kamaszok csinálnak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok én se öreg, 26, de már mondhatnám h bezzeg az én időmben....gáz, nem gáz. Amit pl a napi szaron kigyűjtenek az nem semmi. Tini lányok pakolják magukat, 16 évesen meg már szinte mindenre hajlandóak. A fiúkat se kell félteni élnek a felkínált lehetőségekkel. Aggasztó, anya vagyok és nem is értem h egyes emberek h fajulhattak el idáig, nagyjából kulturált család, normál környezet, de miért fotózkodik pl valaki f@sszal v bugyi nélkül tizen évesen? Tisztelet a kivételnek, tudom vannak "normális" egyedei a populációnak, de mégis h alakult ki ez a szakadék?
2010. szept. 12. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Jah és nem a szexről beszélgetünk:P Csak hülyülünk
2010. szept. 12. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Hát nem mondom, 26 éves anyuka napiszart nézeget! (-:

Ezek a mai anyukák, nme durva, miket csinálnak?! (-:

Szerintem voltak ilyen majmok a mi időnkben is, csak kamerás mobil, meg napisz.r nem volt. Neveléssel garantáltan nem lesz ilyen az én gyerekem!

(Egy másik fiatal anya)

2010. szept. 12. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz nézegetni az említett oldalt hogy tudd mi áll benne, elég ha van egy kamasz rokonod aki elmeséli...mint pl nekem.
2010. szept. 12. 22:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és egy gyermek személyiségének alakulásában, baráti körében, szokásaiban nem csak a nevelés játszik szerepet (sajnos-különben nem lenne ennyi furcsa tizenéves). Ott az iskolai/egyéb környezet, a tv-ben adott műsorok, a gének, stb. A neveléssel irányt mutathatunk gyermekeinknek, de hogy elindulnak-e arra, az napjainkban sok esetben sajnos nem garantált, ha a gyermek környezete amikor nem vagyunk velük, más divatot diktál, amit sajnos a mai tizenévesek igen nagyra értékelnek.
2010. szept. 12. 22:39
 15/17 A kérdező kommentje:

öcsém mesélt róla h van egy ilyen oldal.....

és tulajdonképpen mi a napisz@r? egy olyan oldal, amin összegyűjtenek minden olyat az internetről, ami kritikán aluli, tehát ok, én voltam a napi sz@r-on, de akkor ezzel az erővel ne menjél iwiw-re, myvipre, facebookra, mert ezek bizony onnan jönnek.....és ez az igazán durva benne. Egyébként a stílust elítélem, de mivel ebben élünk én belekukkantottam h miről szólnak a mai tinédzserek mindennapjai.......lehet nem kellett volna, mert megdöbbentő h mik vannak.

Csak meg kell nézni egy 14 éves ballagó leánykát, érzelmi inteligenciára még gyerek, a külsejével már egy érett férfit csábít.

Nekem fiam van, de egyszer szeretnék majd egy kislányt is és fogalmam sincs h neveltetéssel elkerülhető e h túl korán felnőjjenek. Nekem sem tiltottak semmit, de valahogy akkor még máshol voltak a határok, félő h egy gyerek unalmas lesz ha 12 évesen még kicsit gyerek szeretne lenni!

köszönöm h válaszoltatok

2010. szept. 13. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg furcsa hogy amikor én voltam 14 éves, akkor még nagy dolognak számított ha megcsókolt az első barátom. Most meg 14 évesen már írnak ide hogy "megujjazott a Misi, szerintetek terhes vagyok?"

Nem tudom hova jutunk, de remélem nem fuserálódik lejjebb a világ mert ár most féltem a gyermekmet a kamaszkortól :))))

2010. szept. 13. 22:14
 17/17 A kérdező kommentje:

igen, 14 éves az még "idősnek" is számít, röhej, pedig annyira éretlenek még, tudom hisz emlékszem még 14 éves koromra! Ahogy írta a kedves utcsó kommentező, anno 14 évesen a csók is olyan húha dolog volt.....

volt egy cikk, h most az a "divat" a szüzesség megőrzésére, h análisan és orálisan csinálják.....hát nem tudom, remélem ez csak egy vékony réteg, de akkor is durva, nem könnyű ma kamasznak lenni!

2010. szept. 16. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!