Nem durva amit ma egyes kamaszok csinálnak?
Hát nem mondom, 26 éves anyuka napiszart nézeget! (-:
Ezek a mai anyukák, nme durva, miket csinálnak?! (-:
Szerintem voltak ilyen majmok a mi időnkben is, csak kamerás mobil, meg napisz.r nem volt. Neveléssel garantáltan nem lesz ilyen az én gyerekem!
(Egy másik fiatal anya)
öcsém mesélt róla h van egy ilyen oldal.....
és tulajdonképpen mi a napisz@r? egy olyan oldal, amin összegyűjtenek minden olyat az internetről, ami kritikán aluli, tehát ok, én voltam a napi sz@r-on, de akkor ezzel az erővel ne menjél iwiw-re, myvipre, facebookra, mert ezek bizony onnan jönnek.....és ez az igazán durva benne. Egyébként a stílust elítélem, de mivel ebben élünk én belekukkantottam h miről szólnak a mai tinédzserek mindennapjai.......lehet nem kellett volna, mert megdöbbentő h mik vannak.
Csak meg kell nézni egy 14 éves ballagó leánykát, érzelmi inteligenciára még gyerek, a külsejével már egy érett férfit csábít.
Nekem fiam van, de egyszer szeretnék majd egy kislányt is és fogalmam sincs h neveltetéssel elkerülhető e h túl korán felnőjjenek. Nekem sem tiltottak semmit, de valahogy akkor még máshol voltak a határok, félő h egy gyerek unalmas lesz ha 12 évesen még kicsit gyerek szeretne lenni!
köszönöm h válaszoltatok
Tényleg furcsa hogy amikor én voltam 14 éves, akkor még nagy dolognak számított ha megcsókolt az első barátom. Most meg 14 évesen már írnak ide hogy "megujjazott a Misi, szerintetek terhes vagyok?"
Nem tudom hova jutunk, de remélem nem fuserálódik lejjebb a világ mert ár most féltem a gyermekmet a kamaszkortól :))))
igen, 14 éves az még "idősnek" is számít, röhej, pedig annyira éretlenek még, tudom hisz emlékszem még 14 éves koromra! Ahogy írta a kedves utcsó kommentező, anno 14 évesen a csók is olyan húha dolog volt.....
volt egy cikk, h most az a "divat" a szüzesség megőrzésére, h análisan és orálisan csinálják.....hát nem tudom, remélem ez csak egy vékony réteg, de akkor is durva, nem könnyű ma kamasznak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!