Elengednétek a 14 éves lányotokat tavasszal egy Angliai kirándulásra?
Én ( is ) biztos, hogy elengendném, abból rossz nem sülhet ki!
Engem is elengedett Anyukám ( tavaly ) az iskolával a testvérvárosunkba szerepelni - illetve 4 napot üdültünk :-)
Én tavaly voltam angliában kb 2 hétre. Az is sulis tanulmányi út volt. Az öcsém is jött ő akkor 13 volt. Családoknál voltunk elszállásolva (külön családnál) Hihetetlen jó élmény volt. Idén is szrvezik azt a kirándulást de sajna drága lenne évente menni majd jövőre :D persze a buszút nem volt jó ráadásul egy éjszakát a buszon töltöttünk de szeretem néhány barátot ezidő alatt. Mi barnstape ba mentünk ( devon megye északi részén van) Hihetetlenül gyönyörű tájakon jártunk és nagyon érdekes volt megismerkedni egy másik nép szokásaival :D A kiejtésem is sokat javult ezidő alatt.
Én azt ajánlom h engedd el. Kívánom h neki is olyan jó élmény legyen ez a kirándulás mint amilyen jó volt az enyém :D
16/L
(bocsi az esetleges helyesírási hibák miatt)
Ez jól hangzik kedves 21:44-es. :)
Megmondom a lányomnak. :))
Köszönöm szépen a válaszod,és persze a többiekét is. :)
Szia!
Igen!Mindenképpen! Megkérdezhetem, hogy melyik városban laktok kíváncsiságból? Mert a mi iskolánkból is szoktak szervezni angliai utat!
Én Szentpétervárra megyek a sulival és már nagyon várom! Jövőre pedig London, idén meg még sítábor is lesz Schladmingban... Tehát mindenképpen engedd el!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!