Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 14 éves lányoto...

Elengednétek a 14 éves lányotokat tavasszal egy Angliai kirándulásra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én ( is ) biztos, hogy elengendném, abból rossz nem sülhet ki!

Engem is elengedett Anyukám ( tavaly ) az iskolával a testvérvárosunkba szerepelni - illetve 4 napot üdültünk :-)

2010. szept. 10. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze, elengedném :)
2010. szept. 10. 21:02
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Én tavaly voltam angliában kb 2 hétre. Az is sulis tanulmányi út volt. Az öcsém is jött ő akkor 13 volt. Családoknál voltunk elszállásolva (külön családnál) Hihetetlen jó élmény volt. Idén is szrvezik azt a kirándulást de sajna drága lenne évente menni majd jövőre :D persze a buszút nem volt jó ráadásul egy éjszakát a buszon töltöttünk de szeretem néhány barátot ezidő alatt. Mi barnstape ba mentünk ( devon megye északi részén van) Hihetetlenül gyönyörű tájakon jártunk és nagyon érdekes volt megismerkedni egy másik nép szokásaival :D A kiejtésem is sokat javult ezidő alatt.

Én azt ajánlom h engedd el. Kívánom h neki is olyan jó élmény legyen ez a kirándulás mint amilyen jó volt az enyém :D

16/L

(bocsi az esetleges helyesírási hibák miatt)

2010. szept. 10. 21:44
 14/18 A kérdező kommentje:

Ez jól hangzik kedves 21:44-es. :)

Megmondom a lányomnak. :))

Köszönöm szépen a válaszod,és persze a többiekét is. :)

2010. szept. 10. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok, és az őszi szünetben busszal megyünk Párizsba. Imádom, hogy elengedtek anyáék. Szuper, hogy egy kicsit önálló lehetek, és a barátaimmal vagyok. Huzamos ideig. Ez nekem is jót fog tenni, plusz fölmehetek az Eiffel torony tetejére :) De ez már nem ide tartozik, a lényeg az, hogy Nagyon örülök, hogy egy hétig önálló lehetek, és megpróbálhatok megállni a saját lábamon :)
2010. szept. 11. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen!Mindenképpen! Megkérdezhetem, hogy melyik városban laktok kíváncsiságból? Mert a mi iskolánkból is szoktak szervezni angliai utat!

2010. szept. 11. 17:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Mi Budapesten,s ti?
2010. szept. 12. 00:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Én Szentpétervárra megyek a sulival és már nagyon várom! Jövőre pedig London, idén meg még sítábor is lesz Schladmingban... Tehát mindenképpen engedd el!

13/L

2010. dec. 4. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!