Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves kamasznak beleszóltok...

16 éves kamasznak beleszóltok még az öltözködésébe? Csak szerintem kritikán aluliak ezek a fürdőruhák egy GYEREKNEK?

Figyelt kérdés

Apja adta rá a pénzt úgy, hogy meg se nézte, mit akar rendelni. Nekem küldte át a linkeket, hogy melyik szín legyen, szerintem kell-e a nagyobb méret neki. Mondtam már akkor is, hogy egyiket se rendelje meg, mert ezeket még felnőtt nőként sem venném fel, ezekben nem fog emberek között lenni. Persze megrendelte, szerinte én vagyok az, aki nem ért ehhez és hogy nem lesz bokáig érő szörfruhában a medencénél, tengerparton. De szerintem van egy egészséges megoldás a szörfruha és ezek között: (remélem jól linkeltem)

[link]

[link]

[link]

Az a bajom igazából, hogy korábban nagyon egyszerű volt neki a vásárlás, öltözködés, mert farmernadrágot hordott valamilyen pólóval, pulcsival. Nyáron ha kánikula volt, esetleg rövidnadrágot. Volt egy nagyobb fogyása, 11 kgot leadott. Büszke vagyok rá, a mai napig sportol, figyel az étkezésre, de ezzel együtt az öltözködése is változott. Egyre kihívóbban öltözködik, és a stílussal nem lenne baj feltétlenül, mert közönségesnek nem közönséges, csak nem gimibe való, és nem egy 16 éves lányra. Ha esetleg ezt meg is mondom, a III. világháború tör ki itthon reggelente.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Hagyjam, úgy hátha hamarabb megunja?

2022. febr. 6. 20:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
98%
A harmadik teljesen oké, az első rib.ancos, a harmadik a szine miatt egy fokkal jobb, mint az első. Amikor én voltam ilyen fiatal, mindenki tangás fürdőruhát hordott, sokszor felsőrész nélkül, kilencvenes évek. Annál azért jobb ez szerintem.
2022. febr. 6. 20:22
 12/30 anonim ***** válasza:
94%

Az első nagyon kihívó, bár ha nincs nagy melle a lánynak, nem lesz nagyon gáz. A másodikat simán középre lehet húzni, a harmadiknal pedig a világon semmi problémat nem látok.

Amúgy meg egy sima háromszög bikinit is lehet bibizlissé tenni.

2022. febr. 6. 20:32
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Alapból 3 trljesen különböző testalkatra való darab.

Tekintsünk el a ribis beállítástól, és a szilikonos mellektől, akkor bármelyik leget vállaható.

16 évesen nem annyira gyerek, mint beállítod.

Amúgy a 2. 3. Teljesen vállalható, ha lenne mellem a 2-at én 2 gyerek után is bevállálnám..

16-18évesen meg simán, pedig egész visszafogott voltam, manapság pedig konzervatívnak tartanak ( én magamat nem😅)

Amúgy nekem finoman beleszóltak még ilyenkor..

Nem hallgattam rájuk

2022. febr. 6. 20:46
 14/30 anonim ***** válasza:
85%
Ne túlozzon, azért nem kis átmenet van a három linkelt modell és a bokáig érő szörfruha közt. A harmadikat engedném 16 évesnek, de az első kettőt küldhetné vissza.
2022. febr. 6. 20:54
 15/30 anonim ***** válasza:
28%
Jezusom, ezt ma nem akartam latni. A valaszokat.
2022. febr. 6. 21:03
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
Egyébiránt az elsőt is meg lehet kötni úgy, hogy nem lóg ki a mellé teljesen
2022. febr. 6. 21:10
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

Az első az egyetlen extrább, mert a mellét a fürdőruha középről s alulról se öleli át. Bár ha neki kisebb a melle, már lehet.

A másodikon semmi extra nincs.

A harmadik meg pont hogy többet takar mind egy átlagos fürdőruha, csak díszesebb.

Egy 16 évesnél teljesen felesleges még ki is hangsúlyozni a gyerek szót, mert már nem az.

Jogilag igen, de se testi fejlettség szempontjából, se szellemileg sincs már egy pl 10 éves szintjén.

Amúgy nekem 20 évesen az első kifejezetten tetszik. Csak kár hogy alak is kell hozzá. :D

2022. febr. 6. 21:29
 18/30 anonim ***** válasza:
99%
Az a baj ezek nem fürdésre valók, hanem fotózkodni, azért ezt nem ártana elmondani neki. Aztán vegye fel egy huzkodja álló nap hogy ne latsszon ki semmi, többet eszébe sem jut ilyet rendelni.
2022. febr. 6. 22:10
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

az elsőt egyszer fogja felvenni, igazából nagyon szép, csak hordhatatlan. a második kettő viszont nagyon csinos, nem tudom, miben akarod strandra járatni, mégis? vállat takaró dressz és fürdősort? a "gyerek" meg fiatal felnőtt lassan, nem kisiskolás...

(nagyon értékelem amúgy azokat, akik egyből azzal jönnek, hogy hát a lány hibája lesz, ha fogdossák, nem lehet hogy inkább a fiaitokat kéne megtanítani rá, hogy bármi van is egy nőn, nem érünk hozzá a kifejezett engedélye nélkül? áldozathibáztatás magasfokon.)

2022. febr. 6. 23:19
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Beszippantotta ot is az instagram:) 5ev es en irok majd ide ilyen temakorben, alig varom:)

Oszinten szolva az utolso fer bele nekem csak, de valoszinuleg azt sem engednem.

Elso ketto kb arra jo h az ember pozoljon a parton, vizben teljesen hasznalhatatlan.

2022. febr. 7. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!