Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egyszeruen utalok kamasznak...

Egyszeruen utalok kamasznak lenni! Csak en vagyok igy ezzel?

Figyelt kérdés
Egyszer szomoru vagyok,maskor boldog... minden percben maskepp erzek... + meg ezernyi mas dolog.
2010. szept. 10. 17:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:)
2010. szept. 10. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Na megnyugodtam, hogy nem csak velem van így. Komolyan, már saját magamtól akadok ki, hogy micsoda hangulat ingadozásaim vannak. Egyik pillanatban majd kiugrok a bőrömből a boldogságtól, a másikban meg legszívesebben mindenkit eltolnék magamtól. :D

Na reménykedjünk, hogy változni fog, és ne féljünk az új dolgoktól. :)

2010. szept. 10. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Én egyik pillanatban sírok, aztán röhögök, megint sírok és ez így megy tovább...
2010. szept. 10. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát velem is detto ez van :D

De veletek ellentétben én szeretek 15éves lenni :D:D Nem tudom miért :D Kamaszkorban történnek a legjobb dolgok :D Ilyenkor próbáljuk az életet, ki-hogy az már egy másik téma..:D xD Nem tudom megmagyarázni miért, de bárcsak örökre 15-18 év között lehetnék :D:D

2010. szept. 11. 22:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Amikor kamasz voltam, mindenki azt mondta, hogy mennyire jó időszak ez és örüljek, hogy ennyi idős vagyok, majd felnőtt koromban mennyire vissza fogom sírni....

...hazudtak szerencsére :D

Sokkal jobb felnőttként... össze se lehet hasonlítani...

2010. szept. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!