ez tök hülyeség, nekem nem tettszik...
13/L
én láttam a kiállítást kisvárdán mi csoportostól mentünk én nagyon szomorú volt megrendítő és kicsit gusztustalan pl az abortuszos rész és kb 6 óra hosszáig 1 falat nem ment le a torkomon.
tavaly láttam
most 14/L
Engem simán elengednének, de Cegléden lakok.
10/L
Nem durva. Nekik való. Az kell, hogy megrázzon egy kicsit! Annyi vér folyik a tv-ben, a hírekben stb, hogy azt hisszük, semmi sem érint már meg, és akkkor jön egy ilyen anyag és tudsz érezni. A határokat elfogadható és etikátlan közt stb.
Na ez arra való.
Ha jönne Szegdre, én tuti elmennék rá :D
13/L
Ah én megnézném,szeretem az ilyen dolgokat :)
14/L
Hát én ma voltam. Nem semmi egy kiállítás. Láttam az ott lévőket. A felnőttek (nők) nagy része végig bőgte a dolgokat.
Amúgy 14 év alatt be sem engednek senkit. 16 alatt pedig csak pedagógus vagy szülő kíséretében. Szerintem 15 fölött meg lehet nézni. De az én barátnőmet pl az abortuszos rész annyira megrázta, hogy nem tudta feldolgozni, amit látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!