Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kisöcsém transznemű?

Kisöcsém transznemű?

Figyelt kérdés
Felvette anyám szonyáját és abban rohangált fel-alá a házban. 11 éves.

2022. jan. 2. 09:44
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Már megírta a kérdező, hogy csak "poénból" tette fel ezt a kérdést. Azért írom ide újra, hátha többen nem kell, hogy a válasszal vesződjenek.
2022. jan. 4. 11:58
 22/40 A kérdező kommentje:
20 - hát ha degenerált, akkor zárkózzon is magába.
2022. jan. 4. 19:28
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de aki a testvéréről is hajlandó így beszélni, az sokkal inkább degenerált, mint az, akiről a kérdés szól.

2022. jan. 4. 19:36
 24/40 A kérdező kommentje:
Semmi közöd hozzá az én testvérem nem a tiéd. Amúgy meg te hogy néznél a saját testvéred ha teszem azt náci lenne? Naugye
2022. jan. 4. 19:38
 25/40 anonim ***** válasza:
94%

A náci és a transzneműség nem ugyanaz te mérhetetlen agysebész.

Egyébként pedig, ha a "nazional" német szó valós tartalmát néznénk, s nem azt, amit Adolf Hitler ennek a szónak az elárulásával tett, akkor a "nemzeti" hitvallást nem kellene szégyellni. De a helyzet az, hogy te tetted fel a kérdést. Én arra válaszoltam. Te pedig a testvéredet degeneráltnak nevezed, akkor viszont szerencsétlen testvéredet, akkor őt csak sajnálni tudom, mert ha te ennyire sötét vagy, akkor a szüleitekkel sem lenne nagyobb szerencséje.

2022. jan. 4. 19:47
 26/40 anonim ***** válasza:
95%
Gábor, egy trollal beszélgetsz. Értelmetlen. Akkor érzi jól magát, ha válaszogatsz neki. Erre szokták azt mondani, hogy ne etesd a trollt. A kérdező egy gyerek, nem ért semmit abból amire te itt utalgatsz.
2022. jan. 4. 20:40
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

" hát ha degenerált, akkor zárkózzon is magába." "Semmi közöd hozzá az én testvérem nem a tiéd."

Rögzíteni tessék, hogy mindenki lássa, a kérdező mekkora egy tapló!

2022. jan. 4. 20:42
 28/40 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen igazad van!

A Kérdező #24 válasza jól mutatja, hogy sokan mennyire sötétek e témában. Nagyon jó lenne némely ilyen jellegű választ kiemelni és megosztani, hogy egyes politikailag elfogult emberek hogy beszélnek.

2022. jan. 4. 20:53
 29/40 anonim válasza:
100%
Szerintem a kérdező egy "degenerált hülye"
2022. jan. 4. 22:52
 30/40 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem, én is a 20 éves bátyjámmal becopdoztuk a hajunkat, mégse vagyunk azok.
2022. jan. 13. 17:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!