Kisöcsém transznemű?
Már elnézést, de aki a testvéréről is hajlandó így beszélni, az sokkal inkább degenerált, mint az, akiről a kérdés szól.
A náci és a transzneműség nem ugyanaz te mérhetetlen agysebész.
Egyébként pedig, ha a "nazional" német szó valós tartalmát néznénk, s nem azt, amit Adolf Hitler ennek a szónak az elárulásával tett, akkor a "nemzeti" hitvallást nem kellene szégyellni. De a helyzet az, hogy te tetted fel a kérdést. Én arra válaszoltam. Te pedig a testvéredet degeneráltnak nevezed, akkor viszont szerencsétlen testvéredet, akkor őt csak sajnálni tudom, mert ha te ennyire sötét vagy, akkor a szüleitekkel sem lenne nagyobb szerencséje.
" hát ha degenerált, akkor zárkózzon is magába." "Semmi közöd hozzá az én testvérem nem a tiéd."
Rögzíteni tessék, hogy mindenki lássa, a kérdező mekkora egy tapló!
Teljesen igazad van!
A Kérdező #24 válasza jól mutatja, hogy sokan mennyire sötétek e témában. Nagyon jó lenne némely ilyen jellegű választ kiemelni és megosztani, hogy egyes politikailag elfogult emberek hogy beszélnek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!