Ez nem jelent semmit, még gyerek, csak játszik. Én meg fiúnak öltöztem be gyerekkoromban, mégis nő lettem és nem leszbikus. Amúgy amikor 8. osztályos voltam, farsangkor az osztály násznépnek öltözött be, a fiúk lányoknak (a menyasszony is fiú volt) és fordítva. Ez egy poén volt.
2022. jan. 2. 12:42
12/40 anonim válasza:
Tudtommal nem a ruha tesz nővé. De akkor én meg meleg vagyok, mert a barátNŐm férfi pólókat hord. Az öcséd különben is inkább crossdresser, mint transznemű, de ebben a korban még semmit nem jelent.
2022. jan. 2. 12:58
13/40 anonim válasza:
Előfordulhat.
2022. jan. 2. 13:25
14/40 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak szórakozik? Ilyen kis dologból még nem kell ilyen messzemnő következtetéseket levonni!
2022. jan. 2. 13:26
15/40 anonim válasza:
Kisgyerek még, csak játszik. A fütyijét is csak pisilő-eszköznek látja egyelőre. Felesleges ilyen hamar ezen aggódni.
2022. jan. 2. 14:53
16/40 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Ez volt az első alkalom, hogy a kisöcséd felvette édesanyátok szoknyáját vagy már többször előfordult? Próbálkozott más ruhaneműkkel (pl. bugyi, magassarkú cipő, melltartó) is?
2022. jan. 2. 15:58
17/40 anonim válasza:
Némi iróniát vélek olvasni a soraid között. A barátnő vs. férfipóló kapcsán. A crossdesser és a transzneműség viszont összefügg. Bár ezt sokan nem értenék meg.
#13 és #14
Minden előfordulhat, meg mindennek az ellenkezője is.
Egyáltalán nem biztos, hogy egy így van. A mai gyerekek nagyon korán érnek. Sokkal korábban, mint pl. az én fiatalkoromban (71 vagyok)
2022. jan. 2. 16:03
18/40 anonim válasza:
8-as! Aki nem tudja megnézni, hogy mi van a lába között,az degenerált hülye.
2022. jan. 2. 16:57
19/40 anonim válasza:
Ja, is minden skót férfi transznemű, tudjuk... Hülyeség... Én is hordok szoknyát, mégsem vagyok transz.
2022. jan. 4. 08:28
20/40 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Lehet, hogy csak játszik, de az is lehet, hogy ezek az első szárnypróbálgatások és a különböző reakciókra is kíváncsi lehet. Amennyiben nem vagy előítéletes a transz emberekkel és tudnád őt támogatni - ha persze az élet úgy hozná - akkor próbálj meg vele óvatosan beszélni és ne támadd le. Az utóbbi esetben akár hosszú időre magába zárkózhat abban az esetben, hogyha mégis az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!