Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen velem, ha nem is...

Miért ilyen velem, ha nem is ismer?

Figyelt kérdés

Idén mentem gimnáziumba, és voltam már gólyatáborban is. Az egyik srác, már a gólyatábor óta kerül, elég látványosan, és baromi szarul esik, mert nem is beszéltem vele, csak egy csoportban voltunk. És osztálytársak is leszünk még 4 évig, és annyira látványosan utál, és kerül, hogy még facebookon sem jelöl vissza ismerősnek. Annyira rosszul esik, és tudom, hogy valamiért utál, de nem tudom miért, mert nem is szóltam hozzá, soha a büdös életben még csak a közelében sem voltam. Meg sem merem szólítani, mert annyira látom rajta hogy utál. Nagyon nehéz helyzetbe hoz, mert nem vagyok könnyen megnyíló típus, így is nehéz lesz a beilleszkedés, de úgy hogy még ő is ezt csinálja... :( nagyon rosszul esik, és nem tudom miért. Szerintetek mi oka lehet rá?

(egyszer már feltettem a kérdést, de csak 3 választ kaptam. HA valakinek van még ötlete, akkor szívesen hallgatom.Egyébként tényleg, hasonlít a Twilight történethez, de kevésbé romantikus :D)

2010. szept. 7. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

"És marhára nem baj, ha sosem bírtak

akik azt se' tudják hogyan hívnak." Hiperkarma- Zöld Pardon :)

2010. szept. 7. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
kérdezd meg tőle...:D hidd el az jóó de am elmondod a nevét? tudom hogy nevetséges.. de ilyenkor mindig kíváncsi vagyok ki az:D
2010. szept. 7. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Mondd már meg mit vesztesz, ha megkérdezed tőle... Oké, hogy nem vagy egy nyílt ember, de besz@ri se legyél már. Odamész, megkérdezed mi baja veled, nem is ismer, semmi rosszat nem is tettél. Legyen már vér a pucádban.
2010. szept. 7. 20:04
 4/10 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy nem tudok odamenni hozzá és megkérdezni, mert egy emelettel feljebb megy :D Mert már próbálkoztam, de mindig 5km.rel arrébb megy.
2010. szept. 7. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Lehet valakitől hallott valamit rólad...vagy akármi.Ha nem tudod mi a baja,akkor mért nem kérdezed meg tőle?Vagy csak menj oda hozzá,és kezdj el vele beszélgetni.Ha nem hajlik a társalgásra,akkor megkérdezheted,hogy ugyan mégis mi a f.asz baja van veled,mikor nem is szóltál hozzá ezen kívül egy büdös szót sem?:)
2010. szept. 7. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdd el valakitől a telószámát, és beszélj vele telefonon :) Vagy msnen [szintén elkéred valakitől]

Ha lecsapja a telót, vagy nem ír vissza, akkor egyszerűen bunkó, ne törődj vele :)

2010. szept. 7. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:

De ha még nem beszéltél vele és nem is láttad korábban,akkor mit érdekel??

Én nem foglalkozok vele ha valaki idősebb fiatalabb utál vagy nem vesz rólam tudomást,nem tehetek róla.

De ha még osztálytársak lennétek akkor azt mondom oké hogy zavar,de így??

Szarnám le

2010. szept. 8. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Most olvasom hogy osztálytársak vagytok,hát nehéz
2010. szept. 8. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:

mindig is lesznek ilyen bunkók. a lényeg, hogy neked sose legyenek előítéleteid...

am meg lehet hogy látott, hogy csinálsz valamit vagy ismer valakit akit te is...

nincs valami apró sötét foltocska ?

2010. szept. 8. 14:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazándiból nem érdekel már annyira... Annyira már nem is bunkó. A többiek meg szeretnek, szóval nem érdekes. Nem hiszem hogy bármit is csináltam volna... Nincs rólam pletyka. Nem adtam rá okot.
2010. szept. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!