Miért ilyen velem, ha nem is ismer?
Idén mentem gimnáziumba, és voltam már gólyatáborban is. Az egyik srác, már a gólyatábor óta kerül, elég látványosan, és baromi szarul esik, mert nem is beszéltem vele, csak egy csoportban voltunk. És osztálytársak is leszünk még 4 évig, és annyira látványosan utál, és kerül, hogy még facebookon sem jelöl vissza ismerősnek. Annyira rosszul esik, és tudom, hogy valamiért utál, de nem tudom miért, mert nem is szóltam hozzá, soha a büdös életben még csak a közelében sem voltam. Meg sem merem szólítani, mert annyira látom rajta hogy utál. Nagyon nehéz helyzetbe hoz, mert nem vagyok könnyen megnyíló típus, így is nehéz lesz a beilleszkedés, de úgy hogy még ő is ezt csinálja... :( nagyon rosszul esik, és nem tudom miért. Szerintetek mi oka lehet rá?
(egyszer már feltettem a kérdést, de csak 3 választ kaptam. HA valakinek van még ötlete, akkor szívesen hallgatom.Egyébként tényleg, hasonlít a Twilight történethez, de kevésbé romantikus :D)
"És marhára nem baj, ha sosem bírtak
akik azt se' tudják hogyan hívnak." Hiperkarma- Zöld Pardon :)
Kérdd el valakitől a telószámát, és beszélj vele telefonon :) Vagy msnen [szintén elkéred valakitől]
Ha lecsapja a telót, vagy nem ír vissza, akkor egyszerűen bunkó, ne törődj vele :)
De ha még nem beszéltél vele és nem is láttad korábban,akkor mit érdekel??
Én nem foglalkozok vele ha valaki idősebb fiatalabb utál vagy nem vesz rólam tudomást,nem tehetek róla.
De ha még osztálytársak lennétek akkor azt mondom oké hogy zavar,de így??
Szarnám le
mindig is lesznek ilyen bunkók. a lényeg, hogy neked sose legyenek előítéleteid...
am meg lehet hogy látott, hogy csinálsz valamit vagy ismer valakit akit te is...
nincs valami apró sötét foltocska ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!