Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Múlt héten a gyerekkel (12 éves) a házi gyerekorvosnál voltunk, mert fájt a torka. Meg is vizsgálta, majd azt kérdezte, ez a gyerek miért nem mosdik rendesen!? Fekete volt a köldöke. Elmondta, hogyan kell kitisztítani, de a gyerkőc nem akarja. ellenáll. Erőnek erőjével megcsinálni, vagy ráhagyni a francba inkább?

Csak normális, építő választ várok! Köszönöm!

2021. dec. 29. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Én nem hagynám rá, de egy ekkora gyereket nem foghatsz le és moshatod meg neki, főleg hogy egyre nagyobb lesz. Gondolom, próbáltad vele megbeszélni a dolgot, hogy miért fontos ez. Én mondanám neki, hogy mossa meg, utána megnézem. Ha ellenkezik, akkor meg bünti, amíg meg nem csinálja.
2021. dec. 29. 15:23
 2/10 anonim válasza:
51%
Bakker ez fogós kérdés, nálunk is szenvedés van ezzel.
2021. dec. 29. 15:28
 3/10 anonim válasza:
88%
Ez pont a legrosszabb kor. Se nem kicsi, se nem nagy. Nem tudom, mi lenne a jó.
2021. dec. 29. 15:30
 4/10 anonim válasza:
90%
Az elsőnek van igaza! Ha nem használ a szép szó, valamit ki kell találni, pl: nincs tv, vagy gépezés, vagy amit szeret.
2021. dec. 29. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem ártott volna rendesen megtanítani tisztálkodni. Mennyire kell igénytelennek lenni ahhoz, hogy az orvos szóljon érte?
2021. dec. 29. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Èn nem pucolnàm 12 èvesnek. Az orvos elmondta hogyan kell, meg tudja magànak csinàlni, leggeljebb tükörben. A fenekèt sem te törlöd...
2021. dec. 29. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Egyèbkènt meg egyszerű torkfàjàssal minek a gyereket orvoshoz ràngatni. Az orvos meg, hogy a torkàt megvizsgalja, ahhoz minek kell levenni a ruhàt?!?!

Orvos meg fogalmazhatott volna èpeszűbben. Ezt kulturaltabban kell kommunikàlni, főleg kamaszkorban, de màs eletkorban sem bunkòskidhat ilyen megfogalmazàssal az orvos.

2021. dec. 29. 15:58
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Már megint a köldökmosdós kamu kérdező. Fura fétis
2021. dec. 29. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom mi legyen. Úgy látszik manapság 12 évesek döntenek szülők helyett otthon. Végülis a szülő csak arra van, menjen dolgozni és legyen pénz a 12 éves meg vígan ellegyen. Jaja.
2021. dec. 29. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
36%
én 12 évesen simán egyedül mentem orvoshoz
2022. jan. 2. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!