10-12 éves fiaid milyen társastvszeretnek?
Figyelt kérdés
Telefont kapnak karácsonyra a fiaim, de szeretnék mellé nem elektronikus dolgot pl. egy társast. De minden ötletnek örülnék.2021. dec. 17. 06:52
2/10 anonim válasza:
A klasszikus Monopoly a kedvenc nálunk.
3/10 anonim válasza:
A fiam 10 éve volt 10 éves.Ő imádott minden társast.PL.ClUEDO,CATaN,ACTiTY,GAZSÁLKOdJ OKoSaN,PONoPOlY.NEM TUDOM OST MiLYEnEK VanNAK.
4/10 anonim válasza:
Valami volt,a telom kicsire meg nagy betűre váltott,nem direkt írtam így.
6/10 anonim válasza:
Monopoly :) Van sima, Fortnite-os meg Barca-s is. Meg Capitaly is. És Gazdálkodj okosan.
Meg bármilyen kártya (francia, magyar... pl. römi, ulti).
Bang-et is szeretik. Uno is mindig előkerül.
Idén meg Robbanó cicák kártyát fognak kapni :)
7/10 Andi80018 válasza:
10 éves fiú: Vérfarkas, Azul, Sushi Go, kártyajátékban UNO, SOLO
8/10 anonim válasza:
Tudom, hogy elmúlt karácsony, de attól még leírom :D
Nálunk ennyi idősen a Catan és az Arkadia volt a nagy kedvenc, később az Aranyváros és a Stratego is csatlakozott a kedvencekhez
Egyébként ha gyakran össze tudnak ülni 4-több fős baráti körben, akkor a Bang! is egy jó játék
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kaptunk egy utazó catant, de hiányzik a használati utasítás. Szabadna elkérnem a tietekét?
2022. jan. 19. 22:31
10/10 anonim válasza:
Az utazó az csak egy kiegészítő az eredeti játékhoz, az eredetiben lenne a játékszabály
Ettől függetlenül átküldhetem majd, csak írj rám privátban, hogy ne felejtsem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!