A 14 éves fiam nadrág zsebében óvszert találtam. Ez mit jelent? Kezdek aggódni.
Azt jelenti, hogy értelmes, érett a szexhez, mivel gondol a védekezésre. 14, sőt 16 évesen neked korai?
Én nem vagyok idős(18) de amikor középiskolába mentünk az osztály 3/4-nek volt párkapcsolata, és az elsőn is túl volt...ahogy én is a párommal. És nem lettünk prostik, tanulunk gimiben, és alakítjuk a jövőnk együtt.
Miket is jelenthet? Mondjuk, hogy jó szülő vagy és felelősségteljes gyereket neveltél. Vagy azt, hogy kapta suliban oktatáson (az még nem tilos?). Vagy azt, hogy voltak elég bátrak venni valahol, hogy felfújják, vizzel töltve dobálják, vagy csak poénkodjanak vele.
Igen, 14 évesen még korai lehet, de gumi nélkül meg rosszabb.
"Próbálok nem egyből a legrosszabbra gondolni." - Azt nem tudom, hogy a te szexuális életed milyen, de szerintem a szex nem a legrosszabb dolog, ami az emberrel történhet. Már ha ő is akarja.
"Remélem nem használta még, és nem volt együtt lánnyal." - Remélem ezt nem osztod meg vele, mert egy életre bűnnek fogja tekinteni, ha lánnyal lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!