Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14 éves fiam nadrág zsebében...

A 14 éves fiam nadrág zsebében óvszert találtam. Ez mit jelent? Kezdek aggódni.

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 20:32
1 2 3 4
 21/31 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Valóban sokkal jobb lenne, ha nélküle csinálná, igaz?
2021. dec. 2. 07:09
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy értelmes, érett a szexhez, mivel gondol a védekezésre. 14, sőt 16 évesen neked korai?

Én nem vagyok idős(18) de amikor középiskolába mentünk az osztály 3/4-nek volt párkapcsolata, és az elsőn is túl volt...ahogy én is a párommal. És nem lettünk prostik, tanulunk gimiben, és alakítjuk a jövőnk együtt.

2021. dec. 2. 14:44
 23/31 anonim válasza:
96%
Ez azt jelenti, hogy neki 14 évesen több esze van mint neked volt 14 évesen.
2021. dec. 2. 19:52
 24/31 anonim ***** válasza:
20%
18! Azert a ruhait kimoshatja, ugye? Nulla IQ-val ne akarj okos lenni…
2021. dec. 3. 07:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Miket is jelenthet? Mondjuk, hogy jó szülő vagy és felelősségteljes gyereket neveltél. Vagy azt, hogy kapta suliban oktatáson (az még nem tilos?). Vagy azt, hogy voltak elég bátrak venni valahol, hogy felfújják, vizzel töltve dobálják, vagy csak poénkodjanak vele.

Igen, 14 évesen még korai lehet, de gumi nélkül meg rosszabb.

"Próbálok nem egyből a legrosszabbra gondolni." - Azt nem tudom, hogy a te szexuális életed milyen, de szerintem a szex nem a legrosszabb dolog, ami az emberrel történhet. Már ha ő is akarja.

"Remélem nem használta még, és nem volt együtt lánnyal." - Remélem ezt nem osztod meg vele, mert egy életre bűnnek fogja tekinteni, ha lánnyal lenne.

2021. dec. 3. 18:23
 26/31 anonim válasza:
8%
Van ennek a 'szép sztorinak' azért egy másik olvasata is. 14 éves fiúkkal a legritkább esetben szexelnek érett, felnőtt nők-ami jegyezzük meg, hogy jogi dolgokat is vonna maga után. A korosztályában létező nőneműek kispöcsnek tartják még őket. A náluknál fiatalabb lányok pedig-egy civilizált kultúrában-bele sem szagolnak még a szexbe, valódi partnerrel. Igenis van okod aggodalomra, de ezt nem csak itt kellene megvitatnod, hanem a fiaddal. Feltéve, hogy van vele bárminemű kapcsolatod a legszarabb elszakadási krízis idején. Hajrá, csapj bele, lesz ami lesz!
2021. dec. 6. 07:12
 27/31 seresfamily válasza:
100%
Okos a gyerek,dicséretet érdemel nem megy fejjel a falnak
2021. dec. 6. 08:22
 28/31 anonim válasza:
13%
Szereti a vizeslufit...
2021. dec. 6. 12:52
 29/31 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan, csak a farkát veri, mint a többi kérdésedben.
2021. dec. 9. 21:38
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá. Ennyi, egyszer úgy is el kell vele beszélgetni a szexről. Itt a jó alkalom, legalább tudod vele érezteni hogy megbizol benne, és hozzad bármivel fordulhat.
2021. dec. 10. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!