Amennyiben nem egy iszonyat vallásos srác,aki esküvő utánig vár,akkor ez teljesen természetes. Érdekli. Én nő létemre hordtam magamnál ennyi idősen..mégis csak 17 évesen veszítettem el a szüzességem. Ha használta,akkor örülj neki,hogy védekezett..ha még nem,annak örülj ,hogy fog
2021. nov. 29. 21:10
13/31 anonim válasza:
Na vajon mit jelent? Biztos lufit akar fújni belőle. Vagy azzal akar rágózni.
Kérdező, a fiad döntése, mikor és kivel szexel. Ebbe senki sem szólhat bele. Az ő teste, az ő döntése. Nagyon helyes, hogy van nála óvszer. A kétezres években voltam tini. Nálunk alap volt, hogy a fiúknál legalább 1 gumi van.
Gondold végig, miért gondolod azt, hogy a szex a "legrosszabb" ami történhet a fiaddal. A szexet normális esetben élvezik a felek. Lehet, hogy neked rossz tapasztalatod van? (Ne ide válaszolj erre, hanem magadban tedd rendbe)
2021. nov. 29. 21:16
14/31 anonim válasza:
Sokkal jobb, mintha terhességi tesztet találtál volna... Amúgy attól hogy van nála, nem biztos, hogy használta is már.
2021. nov. 29. 21:47
15/31 anonim válasza:
Mitől a szex a "legrosszabb" dolog?
2021. nov. 29. 21:52
16/31 anonim válasza:
Szòlnèk neki, hogy nem az a legbiztonsàgosabb tarolòhely, mert sèrülhet a gumi. Nadràgzsebbe, pénztàrcàba nem való. Vennèk neki egy diszkrèt fèmtokot.
2021. nov. 29. 22:10
17/31 anonim válasza:
Örülj hogy ja szükséges akkor gondol a védekezésre és nem úgy jön majd haza hogy apa lettem.....
2021. nov. 29. 23:36
18/31 anonim válasza:
Azt hogy egy f.... vagy, és nem kéne kutakodni a cuccai között.
2021. nov. 30. 07:17
19/31 anonim válasza:
Nem zárhatod addig kolostorba papnak, már más világ van, ahogy írták az ő teste ő döntése , legalább okos és védekeznek
2021. nov. 30. 10:38
20/31 anonim válasza:
A legrosszabbra? 16 évesen is korai?
Ha nem egy apácát nevelsz, hanem egy tinédzser fiút, akkor nem értem a fentieket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!