Akkor most elveszítettem?
Figyelt kérdés
Össze jöttem/volna egy fiúval, de nem tudunk találkozni, és ezt nem érti meg. Mit tegyek? Az MSN-es kapcs.ba nem 100%, h belemegy:(( , Elevszítettem?
13/L
2010. szept. 5. 13:40
1/14 A kérdező kommentje:
Elveszítettem*?
2010. szept. 5. 13:40
3/14 A kérdező kommentje:
:((
2010. szept. 5. 13:43
4/14 A kérdező kommentje:
Más szerint?
2010. szept. 5. 13:47
5/14 anonim válasza:
Nem biztos... szerintem 50%-50%.
Próbáld neki részletesen elmagyarázni, hogy értse meg, miért nem tudtok találkozni !
Mást nem tudok javasolni, de ha az MSN-en tudjátok tartani a kapcsolatot, akkor már rögtön kisebb az esély, hogy elveszíted!
U.i.: Szurkolok Nektek, egy 13 éves lány.
6/14 anonim válasza:
ha nem tudja megérteni, hogy nem tudtuk bizonyos okokból találkozni, akkor hagyd a fenébe! Találsz mást hidd el.:)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszí:)
2010. szept. 5. 13:52
8/14 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak, ha igazán szeret, vagy kedvel, akkor megértené.Hagyd a fenébe. :)
13/L
9/14 anonim válasza:
HÁT A TÁVKAPCSOLAT NEM OYLAN JO DOLOG SZERINTEM SOKAL JOBB ÉREZNI AMIKOR MEGÖLEL ÉS A SZEMEDBE MONDJA HOGY SZERETLEK!!cSAK GONDOLJ BELLE
10/14 anonim válasza:
Egy párkapcsolat arról szól, hogy jól érzitek magatokat a másikkal. Ehhez az kell, hogy legyen alkalom is erre rájönni... Ergo egy kapcsolat találkozásokból áll. Ha ti nem tudtok, akkor nincs kapcsolat. Msnes kapcsolat? Az meg mi? Vmi biztos, de nem párkapcsolat és főleg nem 13 éveseknek való. Jó, hogy annak a fiúnak több esze van és már rájött erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!