Anyukák! Ti mit gondoltok erről?
Lányom elmondta, hogy lány tetszik neki. Találtam rajzolgatasai között is olyanokat,amik erről szólnak. Mit gondoltok, vajon csak kíváncsiság, vagy a saját neméhez vonzódik? Valakinek ilyen témában tapasztalatok?
Vagy ha nem lenne biztos, akkor lehet el sem mondta volna? Örülök, hogy megbízik bennem, természetesen mellette állok, bárhogy is lesz!
Unokahugom volt igy
15 eves volt amikor középsuliban össze is jött egy lánnyal akivel 2 evig volt együtt. Majd 6 evig volt együtt egy másik lánnyal akivel együtt is élt később.
Ma már 26 eves es 3 éve férfi a Párja
23 eves volt amikor rajott hogy nem megy ez neki nővel es inkább a férfiak erdeklik
Van ilyen is
Ezt majd az idő fogja eldönteni
A lényeg hogy támogasd es legyél mellette
Szerintem ez teljesen normális. 12 évesen nekem is a lányok tetszettek, de mivel nem volt ez akkor még ilyen elfogadott, nem címkéztem fel magam. A lányokat megnéztem, a fiúkat soha, ezt tudomásul vettem, de nem gondoltam túl. Aztán 18 évesen összejöttem egy fiúval, aki azóta a férjem, ennyi.
Szerintem rengeteg emberben van valamennyi biszexuális hajlam, csak mivel ma a csapból is ez folyik, egy kiskamasz az identitáskeresése közben szeretné magát valamelyik kategóriába besorolni. Ez a mi kamaszkorunkban a rocker/punk/diszkós/alteros vonalon mozgott, ma meg a hetero/meleg/bi/transz, stb. dobozokba teszik bele magukat. Egész biztos vagyok benne, ahogy a fenti példákban is olvashattuk, hogy a 90 százalékuk ki fogja nőni, ahogy 25 évvel ezelőtti tarajos punkok is többségében konszolidált családapák lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!