Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha a 13 éves...

Mit tegyek, ha a 13 éves lányom nem hordja a szemüvegét?

Figyelt kérdés

Bal szemével 40, jobb szemével 20%-ot lát. Voltunk vizsgálaton, megvettük a szemüveget, de nem hordja. A lencsét még nem engednék neki, mert azt csak szemüveg után lehetne, egyből nem nagyon adnak lencsét.

Azért nem hordja, mert csúnyának látja benne magát.

2021. nov. 15. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Én hordtam. Eleinte én is féltem, hogy csúfolni fognak, de igazából annyira nem láttam, hogy inkább felvettem, majd megszoktam magamon.

Mondd el neki, hogy szemüveg nélkül ez már csak rosszabb lesz, nem fog látni, meg kell műteni ami vagy sikerül, vagy nem. Ma már azért elég szép szemüvegeket lehet kapni, a lencse véknyított, egyáltalán nem csúnya.

Mond el neki, hogy van aki meg divatból hordja. Egyáltalán nem a riogatott vastag szódásüveg.

2021. nov. 18. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
vegyetek neki olyan szemuveget, ami tetszik neki. megertem hogy nem akarja hordani, plane kamaszkent az ember nagyon onkritikus, nem latja szepnek magat, de igy csak tovabb fog romlani. es ha megbeszelitek hogy mondjuk fel evig hordja a szemuveget, utana kaphat lencset
2021. nov. 19. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes amit írtok, hogy csúfolják a szemüvegeseket. A lányom 14, múlt héten kapott szemüveget. Nem csúfolják, azt mondta megdicsérték, hogy jól áll neki. A keretet ő választhatta (persze volt egy összeg, ami fölé nem mehetett)
2021. nov. 21. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!