Miért buknak a mai 11-14 éves lányok amcsi tinisztárokra?
Figyelt kérdés
ezen már hónapok óta filózok, de nem jöttem rá2010. szept. 4. 09:25
11/18 anonim válasza:
Nekem sincs bajom az Sp vel meg a JB-vel de a pattinson az egy gyökér..:)
Mindenki azért rajong? Olyan ronda :DD
[link] Milyen feje van baszus
12/18 anonim válasza:
Szia!
Én nem szeretm az amerikai énekeseket, sztárokat. Csak néha hallgatok Demi Lovatot! A Twilightot én is szeretem de nme vagyok Pattinson fan.
Én Lolát és Pussycat dolls-t seretem.
11/L
13/18 anonim válasza:
Hat..en nem birom ezeket mert ok nm is sztarok...2 ev mulva mar nem fog senki erdeklodni irantuk..mekkora nagy ize volt a Tokio hotel is es most az emberek 1%nak jut eszukbe...az igazi sztarok akik mar evek ota ismertek es mai napig is szeretik oket..nem mint ezek a nem tudom mik...14/l
14/18 anonim válasza:
A Viva TV ezt sugározza, a befolyásolható kiskamaszok elhiszik, és ennyi a sztori.
15/18 anonim válasza:
SP-t nem szeretem, se Robert, csak JB!!! <3 12/L
16/18 anonim válasza:
Én ezekért a "tini" sztárokért nem vagyok oda. SP-nek felvan javítva a hangja...Szóval igen, tudok így énekelni mert a stúdióban megcsinálják a hangot xĐ. Justin meg olyan buz.is xĐ Én másokat szeretek nem ezeket a semmiket. Pár év múlva majd Britney, Lindsay és etc... színvonalán lesznek.
17/18 anonim válasza:
Az amerikaiakat nem szeretem, viszont SP-vel nem tudom hogy mi a bajotok.
I LOVE SP
12L
18/18 anonim válasza:
De mit kell itt amerikaizni??? Vannak olyan amerikai enekesek akiknek telleg van hanguk, de egyes amerikaiaknak telleg nincs...peldaul Miley Cirus,nincs valami jo hangja, Paris Hiltonnak sincs,akkor a High School Musicaleseknek sincs hangjuk,es nehanyuk botranyosan viselkednek.Es egyaltalan nem irugylem oket...14/l, es nem tudom miert buknak rajuk...en nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!