Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért buknak a mai 11-14 éves...

Miért buknak a mai 11-14 éves lányok amcsi tinisztárokra?

Figyelt kérdés
ezen már hónapok óta filózok, de nem jöttem rá
2010. szept. 4. 09:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

A justin bieber merg SP meg a hasonló b*zik?

Nem tom...

2010. szept. 4. 09:26
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Azért amiért a 20,30 és 50 évvel ezelőtti lányok is buktak rájuk.sxd
2010. szept. 4. 09:26
 3/18 anonim válasza:
85%
0Én se sp-t,se justin biebert nem szeretem.Nem tudom h miért szeretik őket ennyire....13/L
2010. szept. 4. 09:32
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Én se szeretem Biebert, sem azt a festett meleget, Pattinsont
2010. szept. 4. 09:38
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
SP mióta amerikai?Azért buknak mert tinisztárnak vannak beállitva,médiában ,mindenhol,mert hiresek,gazdagok,mert külföldiek,meg mert általában jóképűek.
2010. szept. 4. 09:39
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Jóképű? :DDD justi bieber? xD

[link]

[link]

2010. szept. 4. 09:42
 7/18 anonim ***** válasza:
ÁLTALÁBAN jóképűek.Ki beszélt itt JB-ről?A kérdés sem őróla szól...
2010. szept. 4. 09:55
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

Mert a legtöbb jóképű,és a kérdező sem konkrétan Sp-te meg JB-re gondolt..

De ennyiből a 11-14 éves fiúk miért buknak az amcsi lányokra??

Meg hát nem tudom,szerintem régen is voltak 'sztárok' akikért a többség lány megbolondult.

Én szoktam hallgatni Sp-t is meg Justint is,de nem a kedvenceim és nbem is fogom letagadni,hogy utálom őket meg,hogy h-ülye b.uzik..hol érdekel engem,hogy ők micsodák??Engem csak a zenéjük érdekel :)

2010. szept. 4. 10:25
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

nekem nincs semmi bajom justinnal és sp-vel sem.nem értem miért kell lebu.zizni őket?irigység,mert ők híresek?

szerintem mindig is voltak és lesznek is olyanok akikért rajongani fognak az emberek.ez van!

mellesleg a másfél éves kislányom imádja justint és sp-t .mikor meghallja őket elkezd táncolni.tehát ha egy ilyen kicsi gyerek lát bennük valamit akkor valószínű jól csinálják amit csinálnak.

24/N

2010. szept. 4. 10:49
 10/18 anonim ***** válasza:
60%

mert azt latjak a tvben a interneten es azthiszik 1szer eljon etrtuk feher lovon es elviszi oket boldog eletuk lesz es enyi :D:D

amgy en nem irigykedek 1ik homokos tinisztarra sem ... ha nem ugy neznenek ki mint 1 b*uzi akk nem szolnak semmit na meg ha zenet jaccananak ... persze ha nekik ez teccik jaccak .. csk ne ugy hgy mindehol azt halljam !

feuer frei ! beng ! beng !

:D

15/F

2010. szept. 4. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!