Miért buknak a mai 11-14 éves lányok amcsi tinisztárokra?
A justin bieber merg SP meg a hasonló b*zik?
Nem tom...
Mert a legtöbb jóképű,és a kérdező sem konkrétan Sp-te meg JB-re gondolt..
De ennyiből a 11-14 éves fiúk miért buknak az amcsi lányokra??
Meg hát nem tudom,szerintem régen is voltak 'sztárok' akikért a többség lány megbolondult.
Én szoktam hallgatni Sp-t is meg Justint is,de nem a kedvenceim és nbem is fogom letagadni,hogy utálom őket meg,hogy h-ülye b.uzik..hol érdekel engem,hogy ők micsodák??Engem csak a zenéjük érdekel :)
nekem nincs semmi bajom justinnal és sp-vel sem.nem értem miért kell lebu.zizni őket?irigység,mert ők híresek?
szerintem mindig is voltak és lesznek is olyanok akikért rajongani fognak az emberek.ez van!
mellesleg a másfél éves kislányom imádja justint és sp-t .mikor meghallja őket elkezd táncolni.tehát ha egy ilyen kicsi gyerek lát bennük valamit akkor valószínű jól csinálják amit csinálnak.
24/N
mert azt latjak a tvben a interneten es azthiszik 1szer eljon etrtuk feher lovon es elviszi oket boldog eletuk lesz es enyi :D:D
amgy en nem irigykedek 1ik homokos tinisztarra sem ... ha nem ugy neznenek ki mint 1 b*uzi akk nem szolnak semmit na meg ha zenet jaccananak ... persze ha nekik ez teccik jaccak .. csk ne ugy hgy mindehol azt halljam !
feuer frei ! beng ! beng !
:D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!