Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megmondjam neki? (tul rövid...

Megmondjam neki? (tul rövid kérdés)

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel 4-5éve együtt járok különórára. És egy éve úgy igazából szerelmes lettem belé, legalábbis szerintem. Nagyon jóban vagyunk, barátok vagyunk. Viszont egy osztályba járunk. Különórán kivétel nélkül mindig tökre rendes velem, és kedves is. Suliban meg beszólogat. Pl. olyanokat hogy mitnéézel, amikor épp csak odanéztem. Persze mindig direkt visszanéztem ö meg mindig "nenézzél" stb :D Szoval azért a suliban is elvagyunk. Csak az a kérdésem hogy szerintetek tetszem neki.Mert ha igen, azt hiszem vagyok olyan "bátor", hogy megmondjam neki hogy

tetszik.

Csak félek hogyha ezt megmondom neki, akkor már nem leszünk tovább barátok.

Köszi a válaszokat :)

2010. szept. 2. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha olyasmiket mond,hogy nenézzél ,meg mitnézel, akkor lehet nem tettszel neki:( Ezt azért is mondhatja, hogy lekoptasson:( Amúgy hány évesek vagytok?

De amit írtam nem bíztos, csak kicsit fura...

De ha úgydöntesz csak megmondod neki(én azt ajánlom mond meg;;), úgy mond, hogy bírod, meg,hogy alig várod,hogy találkozzatok, avégén ha annyira bátor vagy akkor, azt ,hogy többet érzel iránta:D

Sok sikert:) Drukkolok:) Nem hiszem,hogy ez a barátságotok róvására menjen:)

13/L

2010. szept. 2. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:

De ezt így nem lehet megmondani...

Vagy kérdezd meg: Miért zavar:D?? És nézd olyan csajosan:DD

2010. szept. 2. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha van fejlemény írj:)
2010. szept. 2. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Rögtön feltűnt neki hogy nézed??Lehet hogy ő meg téged nézett.
2010. szept. 3. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám meg neki a helyedben!!

Azért mert az cseppet sem valami bíztató h olyanokat mond h mit nézel....nekem volt egy fiú mindenki azt mondta h mondjam meg neki h tetszik,mert ő is nagyon aranyos volt velem mindig...néha odajött...és SOSEM volt bunkó SOSEM mondott volna a világért sem olyanokat amiket írtál!!aztán egy idő után elmondtam neki h tetszik de mivel mondta h ő csak mint barát ezértt megbeszéltem vele h de maradjunk ugyanolyan barátok mint voltunk....és ez már 3-4 hónapja vol de még mindig kicsit kínosak msn-en a beszélgetéseink és azóta nem is taliztunk...

szval szerintem MEG NE MOND NEKI!

am hány éves vagy?

2010. szept. 3. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ez lehet jó is. Mielőtt összejöttem a mostani barátommal állandóan piszkáltuk egymást. Veszekedtünk, bunyóztunk (persze csak lightosan), csikiztük egymást, beszólogattunk egymásnak. Ennél durvábbakat is:P

Persze én mindig olyan "csajosan próbáltam, így vette a jeleket, és egyszer, miközben "bunyóztunk" megcsókolt. Ez volt 7 hónapja. Szóval szerintem próbálj meg jeleket küldeni neki, ha veszi őket, úgyis lépni fog. Ha nem jössz be neki, és megkérdezi, hogy miért csináltad, még mindig mondhatod, hogy nem direkt volt, ilyen a természeted:) Sok szerencsét:)

2010. szept. 3. 18:01
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, 14 vagyok :)
2010. szept. 4. 16:24
 8/8 A kérdező kommentje:
beszólnék én neki, csak általában olyankor nem jut eszembe semmi :D
2010. szept. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!