Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak szeptemberi fogadalmait...

Vannak szeptemberi fogadalmaitok? Mik azok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én mindig megfogadom,hogy "nem fogadok semmit":)
2010. szept. 2. 17:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem igenis vannak, és törekedni fogok arra, hogy ne "csak" fogadalmak maradjanak. ( Gondolom, hogy elsősorban a tanévkezdéssel kapcsolatban várod a válaszokat, ezért én ezzel kapcsolatban írok. )

- új táska, új tolltartó, új ceruzák, új füzetek, stb. -> nagyon megbecsülöm, szépen fogok bele írni, és mindig tisztántartom;

- most vagyok hetedikes, szóval ( ha jól tudom ) az év végi jegyeim belekerülnek a továbbtanulási lapba -> próbálom hozni a tavalyi formámat -> 4,8-as átlaggal szeretnék ballagni év végén ( ami azt jelenti, hogy csak két négyesem lesz, mint tavaly )

Körülbelül ennyi, de ha még eszembe jut, akkor leírom! Mindenkinek jó tanévkezdést, jó jegyeket, és kitartó szorgalmat kívánok:

Eszter.

2010. szept. 2. 17:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok ( Eszter ).

De ezek "csak" fogadalmak. Próbálok arra törekedni, hogy a 2011-es tanév végén leírhassam, hogy: "Sikerült teljesíteni a megígért dolgokat!"

2010. szept. 2. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Jaj, még mindig Eszter vagyok.

És Neked, kedves Kérdező, van(nak) szeptemberi fogadalma(i)d, és ha igen, mik azok?

2010. szept. 2. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
mindig megfogadom hogy ebben a tanévben elkezdtek tanulni,csakhát....xD
2010. szept. 2. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:
naigen... én is a jó tanulást fogadom meg...:):)
2010. szept. 2. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Jótanulás, eddig sikerult:DD:)

13/L

2010. szept. 2. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:

-Továbbra is minden tantárgyból 5.-ös legyek [mindegyikből. Nekem KELL az a diploma :D]

-Tanuljak többet :D [nem nagyon szoktam, de azért van mindenből 5ösöm, mert én figyelek az órákon beszélgetés helyett....-általában]

13/L [7.-es vagyok. És szerintem menni fog. Szerencsére nekünk csak 1 új tantárgyunk van [kémia]. Föci, fizika, meg a többi már régebbóta van [fizika 6.óta, többi 5.óta]

2010. szept. 2. 18:57
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok.

Én most megfogadtam, hogy annyit tanulok, amennyit csak bírok, mert ez a félév számít a felvételibe, a tavaly 4.6 lett, most jobbat szeretnék. Készülni fogok a felvételire. Eddig betartottam.

2010. szept. 3. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:
megfogadtam hogy annyira jól fogok tanulni ahogy csak bírok még az sem fog érdekelni hogy egész nap tanulni kell. Ezt elég nehéz lessz de ha nem akarom WC pucolóként végezni akkor muszály lesz.! Remélem sikerul nekem és nektek is a fogadalmaitok!
2010. szept. 3. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!