Vannak szeptemberi fogadalmaitok? Mik azok?
Nekem igenis vannak, és törekedni fogok arra, hogy ne "csak" fogadalmak maradjanak. ( Gondolom, hogy elsősorban a tanévkezdéssel kapcsolatban várod a válaszokat, ezért én ezzel kapcsolatban írok. )
- új táska, új tolltartó, új ceruzák, új füzetek, stb. -> nagyon megbecsülöm, szépen fogok bele írni, és mindig tisztántartom;
- most vagyok hetedikes, szóval ( ha jól tudom ) az év végi jegyeim belekerülnek a továbbtanulási lapba -> próbálom hozni a tavalyi formámat -> 4,8-as átlaggal szeretnék ballagni év végén ( ami azt jelenti, hogy csak két négyesem lesz, mint tavaly )
Körülbelül ennyi, de ha még eszembe jut, akkor leírom! Mindenkinek jó tanévkezdést, jó jegyeket, és kitartó szorgalmat kívánok:
Eszter.
Még mindig én vagyok ( Eszter ).
De ezek "csak" fogadalmak. Próbálok arra törekedni, hogy a 2011-es tanév végén leírhassam, hogy: "Sikerült teljesíteni a megígért dolgokat!"
Jaj, még mindig Eszter vagyok.
És Neked, kedves Kérdező, van(nak) szeptemberi fogadalma(i)d, és ha igen, mik azok?
Jótanulás, eddig sikerult:DD:)
13/L
-Továbbra is minden tantárgyból 5.-ös legyek [mindegyikből. Nekem KELL az a diploma :D]
-Tanuljak többet :D [nem nagyon szoktam, de azért van mindenből 5ösöm, mert én figyelek az órákon beszélgetés helyett....-általában]
13/L [7.-es vagyok. És szerintem menni fog. Szerencsére nekünk csak 1 új tantárgyunk van [kémia]. Föci, fizika, meg a többi már régebbóta van [fizika 6.óta, többi 5.óta]
Köszönöm, hogy válaszoltatok.
Én most megfogadtam, hogy annyit tanulok, amennyit csak bírok, mert ez a félév számít a felvételibe, a tavaly 4.6 lett, most jobbat szeretnék. Készülni fogok a felvételire. Eddig betartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!