Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most hogy megint suli, láttuk...

Most hogy megint suli, láttuk az osztálytársainkat. A tieitek változtak? :D

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 17:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az én osztályom semmit kb. :D

És a te osztályod??

2010. szept. 1. 17:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Enyém se nagyon.Viszont engem le bulímiásoztak ma.(Y)
2010. szept. 1. 17:26
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem nagyon. Olyan hülyék, amennyire tavaly.

De az egyik gyerek nagyon megnyúlt. Most kb akkora mint én, tavaly meg még lefelé néztem rá xD [fiú]

13/L

2010. szept. 1. 17:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Az enyémek nagyon nagyon sokat nőttek. 167 centi vagyok és 14 éves, 1 kivételével mindenki magasabb lett tőlem :O pedig lány vagyok:D
2010. szept. 1. 18:04
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem sokat. csak az egyik lány, de könnyen felismertem. Csak az egyik fiu nyult meg mégjobban de ő mindig 1-2 fejjel nagyobb volt az osztálynál pedig ő is 11 vagy 12 éves. 180 cm. De az osztály többi tagja se kicsi. Én 162cm vagyok 11/L. És a lányok közül én az átag vagy 1 picit magasabb vagyok. Nagyon vicces akkora mint a tanárok többsége vagy még nagyobb isxD

Mi vagyunk a 6b-sek=)))

2010. szept. 1. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
előző úristen nálunk a hatodikosok egy fejjel kisebbek de én is csak 167 vagyok 14/F
2010. szept. 1. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:
az egymást-utánzó-csajok közül az egyik befestette sötétbarnára a haját, mire az őt utánzó csaj [milyen meglepő:D] ugyanúgy befestette sötétbarnára a haját. ja még pár embernek más a haja, külsőleg ennyi. belsőleg viszont sokan...még a tavalyi évben akikkel úgy elbeszélgettem, most rám se néztek mikor köszöntem nekik...=/ szóval bunkók lettek eléggé :D 17/L
2010. szept. 1. 18:24
 8/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:19

11/L vok. mi ekkorák vagyunk. kicsit tényleg magasak vagyunk kicsit nagyobbak is mint a 7.-esekxD Mondom az én 162 cm-em átlagos sőt a fiúk iknkább 165-170 cm-ek xd

2010. szept. 1. 18:34
 9/15 anonim ***** válasza:

nálunk csak én változtam, az is az öltözködésben nyílvánul meg, meg fogytam

13/f

2010. szept. 1. 19:06
 10/15 anonim ***** válasza:

A barátnőm és én változtam..A legtöbben vissza fele fejlődtek,főleg a fiúk.Ugyanolyan gyerekesek mint tavaly..Nem tudják kimutatni ha tetszik nekik valaki,vagyis kitudják,csak cikizéssel..Egyszóval,maradt az a gyerekes buta osztály.

13/L

2010. szept. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!