Most hogy megint suli, láttuk az osztálytársainkat. A tieitek változtak? :D
Az én osztályom semmit kb. :D
És a te osztályod??
Nem nagyon. Olyan hülyék, amennyire tavaly.
De az egyik gyerek nagyon megnyúlt. Most kb akkora mint én, tavaly meg még lefelé néztem rá xD [fiú]
13/L
Nem sokat. csak az egyik lány, de könnyen felismertem. Csak az egyik fiu nyult meg mégjobban de ő mindig 1-2 fejjel nagyobb volt az osztálynál pedig ő is 11 vagy 12 éves. 180 cm. De az osztály többi tagja se kicsi. Én 162cm vagyok 11/L. És a lányok közül én az átag vagy 1 picit magasabb vagyok. Nagyon vicces akkora mint a tanárok többsége vagy még nagyobb isxD
Mi vagyunk a 6b-sek=)))
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:19
11/L vok. mi ekkorák vagyunk. kicsit tényleg magasak vagyunk kicsit nagyobbak is mint a 7.-esekxD Mondom az én 162 cm-em átlagos sőt a fiúk iknkább 165-170 cm-ek xd
nálunk csak én változtam, az is az öltözködésben nyílvánul meg, meg fogytam
13/f
A barátnőm és én változtam..A legtöbben vissza fele fejlődtek,főleg a fiúk.Ugyanolyan gyerekesek mint tavaly..Nem tudják kimutatni ha tetszik nekik valaki,vagyis kitudják,csak cikizéssel..Egyszóval,maradt az a gyerekes buta osztály.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!