Most mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy 5-kor van az évnyitó és kötelező a szoknya,de nagyon hideg van :S most megyek 9.-be és nem tudom mennyire néznék el ha nadrágba mennék,így is meg vagyok fázva egy kicsit :/2010. aug. 31. 13:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem telefonálj be és kérdezd meg,mond el,hogy mi van.Az a legtisztább.Mert ha kötelező akkor lehet szólnának.Nálunk ez nem volt megszabva,csak az,hogy fekete,fehér.
2/6 anonim válasza:
Szerintem menj nadrágban, utána suliban meg vedd át a szoknyát...
3/6 anonim válasza:
Vagy ha nem akarsz telefonálni,akkor menj el nadrágba,vegyél alá harisnyát és mondd el az osztályfőnöködnek,hogy megfáztál és egyébként is fázol,ezért inkább nadrágba jöttél,de elhoztad a szoknyát,hogyha kell akkor átveszed:)
15/L
4/6 A kérdező kommentje:
okés :) szerintem akkor nadrágba megyek és viszem a szoknyát,köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 31. 14:16
5/6 anonim válasza:
Nekünk is "kötelező" a szoknya, de a fél suli nadrágban van. Nyugodtan vegyél fel azt.
6/6 anonim válasza:
nekünk is kötelező volt a szoknya 9.ben
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!