Reggel suli elött ti h osztjátok be az időtőket?
Fölkelek olyan 6:45-7:00 körül, berakom a kontaktlencsémet, fogat mosok, stb., megnézem, mindent elraktam-e, eljutok a suliba.
16-17/F
Én is két busszal járok.
6:00-kelés, utána felöltözök, elmegyek Wc-re, fogat mosni stb., kiviszem a cuccom a konyhába és bekapok pár falatot. 6:50-ig szusszanok. 7:04-kor itt a busz, majd a 7:20-as busszal beérek úgy 7:40-re a suliba.
04:00 - felkelek, bekapcsolom a zenét, megmosakszom, felöltözöm.
04:30 - lebattyogok a konyhába, kissé álmos fejjel megeszem a reggelim, ha éhes vagyok, aztán iszom egy kávét.
05:00 - még mindig megy a zene, eközben megírom a házim, amire este nem volt erőm, átnézem az anyagot, bepakolok a táskámba, aztán vagy hatszor ellenőrzöm, hogy mindent elraktam-e.
06:00 - kikapcsolom a zenét, bezárom az ablakokat, elindulok itthonról, ha valamiből jelenésem lesz, akkor a lejegyzett anyagot olvasgatom.
06:20 - felgyömöszölöm magam a buszra, ha van ülőhely, akkor ledobom magam, elalszom, és leszállok a sulimnál. Ha túl mélyen alszom, akkor a végállomástól indulva kb. 10 perc séta, lépcsőzés.
07:00-re általában bent vagyok, ha dugó van, akkor 7:40 körül jutok el odáig...
6:00-6:15 Kelek
6:15-6:30 Észhez térek kicsit és felöltözök
6:30-6:50 Iszok cappuccino-t vagy kakaót, összedobok egy szenyát.
6:55-7:15 Fürdőben elrendezem magam: pisi kaki :D fogmosás, fésülködés, pattanáskenés vagy kinyomás, borotválkozás ha kell
7:15-7:30 egyéb maradék idő és
7:35 körül indulás, kb 15-20 percre lakok a sulitól
Nekem eddig nem volt.
Lehet,hogy idén lesz,ki tudja.
De remélem nem:)
Huuh 6 és 6.30 között felkelek.
Kimegyek pisilek,megmosakszok.
Kávé.Aztán felöltözök nagynehezen.Fogmosás.
Utána megcsinálom a hajam,sminkem.Bekapcsolom a gépet,ha van időm.Megnézem mindent beraktam-e a táskámba...innivalót teszek el.Felmegyek facebookra,meg a fontosabb oldalakra.
Aztán 7.25 körül elindulok.Vagy mikor ideér a barátnőm...
Ami lehet 7.40kor is.Ilyenkor futunk és beérünk 8ra.Amúgy 40re kéne beérni,és 55kor kezdődik a tanítás:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!